/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +320 -15
    Selamun Aleykum beyler, ben GatewayThe

    Pkk Destekçilerine Sorularım var :

    1. Kürtlerin Silahlı Mücadele Yapmasını Gerektiren olay nedir ?
    2. Silahlı Mücadeleyi yaparak, elde etmek istedikleri hak nedir ?
    3. Peki 30 Yıldır Silahlı Mücadele veriyorsunuz. Elinize geçen nedir ?
    4. Siyasi olarak değil, Silah ile kazandığınız nedir ?
    5. Bir PKK lı teröristin, 30 yıllık kazanımlarını dikkate alarak, bir Tepenin başına Paçavra Dikip, Bu bölge benim diyerek; orada saklanmadan bekleme süresi ne kadardır?

    6. Barzani 60 yıllık Mücadele ardından Irak'ın Kuzeyinin oluÅŸumunu € oranında tamamlamış olmasına raÄŸmen, Bir abisiz orayı elinde tutma ÅŸansı nedir ?

    7. Sonuç olarak, şimdiye bakalım, kürt halkının geleceği Canlı bombalara mı kalmıştır ? 2 Tane polis öldürmek için, 30 kürt öldüren Pkk gerçekten sizin temsilciniz midir ?
    8. Eylemini başarı ile tamamlayan gerillalarınız köprüyü patlamıştır. Helal be gerillalarınıza. Peki şimdi bu patlatılan köprüden kim geçmektedir ? istanbullu mu ? Yoksa Vanlı bir kürt müdür ?
    9. Bir Kürdün bu ülkede yapamayıpta, Türkün Yapabildiği iş nedir ?
    10. Bir Kürt istanbul da yaşayabilir, fakat bir Türk Diyarbakır da yaşayabilir mi ?
    11. Kürt halkı, yapılan Canlı Bombalar ve Yakılan Tırlarla mı refaha ulaşacaktır ?
    12. PKK devlet kursa, gelirleri Kubar tarlaları mı olacaktır ?

    Kısacası, bu ülkede Kürt veya Türk'ü ayıran; Kürtler Şu olamaz denen ne vardır ? Hiç birşey yoktur. Pkk, Kürt halkının insan gibi yaşamasının önündeki en büyük engeldir. Beyin yıkayarak, kürt gençlerini sosyal hayattan uzaklaştırıp, Geleceğinin önünü kapatan yegane Terör Örgütüdür.

    Bir Kürt, Elindeki Keleşi bırakıp, Diyarbakırda bir Keban salonu açsa, orayı işletip Evine Ekmek zütürse, 6 tane Kürt işçi çalıştırsa, Bunu yapmasının önündeki engel nedir ? Ben sana söyleyeyim, bu engel PKK dır. Haydi Selametle.

    Beyler Trend olmuşuz herkese teşekkür ederim. Beni twitterdan takip etmek isteyenler, analizlerimi orada da görmek isteyenler varsa buyrun :

    http://www.twitter.com/GatewayyThe
    ···
   tümünü göster