/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +14 -1
    Yol, hastane, okul yapsan ne olucak.

    Madem bu ülkenin gelişmesini istiyorsun eğitim sistemini neden geliştirmiyorsun. Ulan 17 yaşında küçük kardeşim 2 seneye sınava girecek her sene eğitim sistemi değişiyor, sınav sistemi değişiyor.

    Madem yollardaki kazaların azalmasını, her bayram en az 60 ölü 500 küsür yaralı olmasını istemiyorsun o zaman neden yolların alt yapılarını düzeltmiyorsun, sürücüleri bilinçlendirmiyorsun.

    Durduk yere fren yapan Reno9 lu dayıların neden ehliyetlerini yenilemiyorsun.

    Madem halkın sağlık düzeyinin artmasını istiyorsun o zaman neden ülkenin doktorları yetersiz. Adam canını o doktora emanet ediyor, o doktor adamın midesinde makas unutuyor.

    Madem dindar bir nesil yetiştirmek istiyorsun o zaman neden 1000 odalı sarayda oturuyorsun. Bu halk sürünüyor sen ise tarafsız olman gerektiği halde bir partiyi destekliyorsun. Her seçim zamanı Toplu Açılış Töreni adında partinin propagandasını yapıyorsun.

    Halkının belli kesiminin ne yazıkki yoklukta olduğunu bile bile neden haklarını ellerinden alıyorsun? Bir çeyrek altına özgürce oy verme haklarını ellerinden alıyorsun.

    Tamam çok başarılı bir siyasetçi olabilirsin ve evet siyasetin %90nı yalandır ama genede bu soruların cevabını vermek zorundasın Tayyip Erdoğan.
    ···
   tümünü göster