/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +27
    4. Amacı ne olabilir ve bunun kesinliği ne kadar?

    illuminatinin amacı, bütün dinleri yıkmak, tek bir Dünya ülkesi kurmaktır. Yani savaşa savaş ile son vermek istemektedir.Bu toplum bu amaca ulaşmak için yapacağı şeyler aklı hayali zorlar.

    Topluluğun kesin varlığı hakkında hala bir bilgi yoktur. Örgütün en temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Çoğu kişi inansa da, inanmayan kişi sayısı inanan kişi sayısına göre 2 kat daha fazladır.

    5.Örgütün insanları etkileyecek silahları neler olabilir?

    Subliminal mesaj, Backmasking, 25. kare tekniği bu örgütün vazgeçilmez silahlarıdır. Bu silahları insanlara doğrultmakla daha güçlü olduklarını ve büyüdüklerini düşünmekteler.

    6. Baphomet kimdir?

    Baphomet, tapınak şövalyelerinin kullandıkları şeytânî bir semboldür. Baphomet, aynı zamanda eski pagan bereket tanrısıdır. Baphomet'in sağ eliyle negatif ve kötü enerjiyi alarak, sol eliyle yeryüzüne ulaştırdığı tasvir edilmektedir. Lan Wilson, "The Shroud of Turin" adlı eserinde de şöyle der: "Korkunç yüzü ve incin sakalları olan bir cin şeklinde tarif edildiğine bakılırsa, bu putun Asmodeus'u (tapınağın yapımında Süleyman'a yardım eden koruyucu cin) temsil ettiği söylenebilir. Rennes Le Chateau'da bulunan köy kilisesinin kapısında da Asmodeus'un bir heykeli mevcuttur."

    Ve illuminati onu insanları korkutmak için kullanmaktadır.
    ···
    1. 1.
      0
      Oooo tapınakçı alırım bir dal
      ···
    2. 2.
      0
      Haftalardır araştırıyormuş(!)sözlükte 1 tane sözünün eri adam kalmadı amk.
      https://onedio.com/haber/...linmeyen-10-bilgi--387183
      ···
   tümünü göster