/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +138 -22
    not: trend mesajım gelmedi modlar ilgilenebilir mi

    başlığı haberlere açmışım, inanç olcak galiba çaylak atmayın. Modlar inanca alabilir mi ?

    Amlı fotosu atıp kuzenimi gibseydim terrendeydik amk

    Panplar bu başlığı açmadan önce günler, haftalar süren bir araştırma yaptım. Yaptığım araştırma sonucunda elde edindiğim bilgileri sizinle paylaşıyorum.

    illuminati nedir ?



    lluminatinin tarihi çok eskidir. 1 Mayıs 1776 da kurulmuştur. 1785 te Baveryan hükümeti tarafından dağıtılan grubun tüm dökümanları yayınlanmıştır. O tarihten sonraki illuminati topluluğu sürekli gizli kalmıştır. Hala topluluğun kesin varlığı hakkında bir bilgi yoktur. Örgütün temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Yeni dünya düzeni bütün dünyayı tek dil, din, devlet altında toplamaktır.(Bunu 3D olarak aklınızda tutabilirsiniz.) Örgüt amacını istediği kadar (yani çok az) anlatmıştır.Ve Örgüte ait simgeleri her yere yaymaya çalışır.Bu onları güçlü gösterecektir.
    Şimdi ise illuminati örgütünün başında 10 kişi olduğu ve bu 10 kişinin tüm dünyaya hükmettiği düşünülmektedir. Amerikan başkanlarının da illuminatiye hizmet ettikleri sağlam görüşlerdendir. Önceki makalelerimiz de anlattığımız Subliminal mesaj, Backmasking, 25. kare tekniği bu örgütün vazgeçilmez silahlarıdır. Diğer makalelerimiz de bu yollarla anlatılan bilgilin ne kadar etkli olduğununu anlatmıştık.Bu yollarla amaçlarını yaymaktadırlar.

    Beyler elimde daha çok ciddi bilgiler var. Eğer ilgilenen olursa onlarıda part halinde atacağım. Bu kadar emek var bi şukuyu çok görmeyin.

    Edit: Pnpalar rezleri alın şukulayın sabah devam edicem
    Edit2: Beyler şukulayalım daha çok kişi yararlansın
    Edit3: Yarın gelcek partlar ne üstüne olsun merak ettiginiz konulari söyleyin.
    Edit4: @5 çügüleyin muallakyi
    Edit5: 100. sukuyu girene nick6 kendini belli etsin
    Edit6: Panpalar bu kadar uğraşıyorum. isteyenler nick6 girebilir (bkz: cogoloreiz)

    51.bölge hakkindaki başlığıma devam etmemi isteyen panpalarımı şuraya alayım. (bkz: 51 bölge hakkinda merak edilenler)
    ···
   tümünü göster