/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +37 -3
    müziği aç ve oku

    kendin için oku

    ama önce müziği aç bu gerekli

    https://www.youtube.com/watch?v=oN2Xs-MvxLw

    Bence insanlık bilinci evrimin trajik bir hatası. Bilincimiz kendi sınırlarını zorlamaya başladı. Tabiat kendine, kendinden bağımsız bir yön yarattı. Doğal hukuka göre, varolmaması gereken yaratıklarız. Bizler kendi "kişiliğimiz"in yanılsamasına kapılıp duyusal tecrübelerimiz ve duygularımızın birleşimi sonucunda "bir kimse" olduğumuza adeta programlanmış bir şekilde inanan ama aslında "hiç kimse" olan şeyleriz. Bana sorsan realist olduğumu söylerim ama felsefi terimlere bakarsan bana pesimist dersin.

    Herkes kendinde bir sorun olduğunun farkındadır. Farkında olmadıkları şey sorunun ne olduğudur. Herkes günah çıkarmak ister, herkes vicdanını rahatlatmak ister. En çok ta, suçlular. Ki herkes zaten suçludur.

    Bütün yaşamın. Sevdiklerin, nefret ettiklerin, anıların, acıların hepsi aynı şeydi. Hepsi aynı rüyaydı. Kilitli bir odada gördüğün bir rüya.

    gibmişim her şeyi, bilmek istemiyorum artık. Hiçbir şeyin çözülmediği bir dünya burası.

    Bulanık sularda dlaşıyoruz. Etrafımız timsahlarla çevrili, yüzüp duruyorlar. Ama nerede olduklarını bile bilmiyoruz. Neden biliyor musun? Korkunç... Çünkü onları görmüyoruz.

    Ölüm son değildir.

    Zamanında çok düşündüm "Acaba hepsini ben mi uydurdum?" diye. Ama o zaman çoktan geçti.

    not: devam etmemi istiyorsanız panpalar rezleri alın CiDDi EMEK VAR.
    ···
   tümünü göster