/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +3 -2
    Scorpta nasıl fame olunur anlatıyorum, not alın charmanderlar.

    1) Beyninizi kullanmayı bırakın;

    Uygulamayı indirdiğiniz an beyninizi off moduna alıp yannan kürek başlıklarda, yannan kürek şekilde ve yannan kürek konularda uzmanmışcasına konuşun.

    2) 90 Derece Eğik durun

    irem Derici'nin makyajsız halinden daha çirkinseniz kafanızı 90 derece yukarı doğru veya aşağı durarak kamerayı suratınıza kadar sokun. Çünkü; o şekilde yüzünüzün hepsi görünmeyeceği için bir nebze güzel sayılırsınız.

    3) Uzanarak Video Çekin (Amlıysanız)

    Eğer amlı bayansanız uzanarak video çekin, üzerinizde hava -20 bile olsa geceliğiniz olsun 75b olan göğüslerinizi iyice dışarı çıkartıp sanki Nadide Sultanmışcasına salının zaten fame olursunuz.

    4) Günah Benim!

    Günah benim suç benim şarkısını her başlık altında söyleyin, kargalar sizinle zaten düet yapacak Eypio bileklerini dikine kesip Jack Daniels şişesi ile birlikte küvete uzanacaktır.

    5) Nü başlıklarda takılın.

    Daha önce arkadan yedin mi, ferre cinayettir, küçük diline ejderha malafatı değdi mi gibi konularda sürekli video çekin.

    6) Yeteneklerinizi Gösterin...

    Evet, yetenekleriniz neler denilen videolarda down sendromluymuşcasına ağzınızdan glubu blugu diye sesler çıkartın, spastik olduğunuz için acıyıp zaten fame olmanızı sağlayacaklardır.

    7) Fok Balığı Gibi Konuşun

    Evet, sanki ağzınızın içerisine 7 tane şırdan sokulmuş gibi küçük dilinizle çektiğiniz acıyı yansıtırcasına "Yooaa şimdııı orkadaşlar" tarzı konuşun, bu sizi aptal bir huur çocuğu gibi ve aşırı cool gösterecektir.

    8)Büyüklerinize Sorular Sorun

    Anne, baba,amca, dayı,kayın, elti dinlemeden yanınızdakine beni makadımdan ziyan eyler misin, ben hamileyim, osbir partisi bu gece tarzı şeyler söyleyin siz artık isyankar, hayata boyun eğmeyen, toplum tabularını yıkan fame olmaya hazır bir adamsınız.

    9) Kültür Sentezi Yaratın

    Keko taklidi yapın, kendiniz çok entel ve kitaplardan yastık yapıp yattığınız için sizden alt kesimdeki "varoşları" ezin. Richy Rich gibi param var havalarıda yapmayı unutmayın.

    10) Vücudunuzu Gösterin

    Piercing, dövme vs var bahanesi ile nerenizde ne varsa gösterin, acımayın, açın, isterse karaciğerinizde Tvorlu ismail dövmesi olsun açın ve gösterin.

    Bunları yaparsanız sizde scorpda fame olarak ülkenin zeka seviyesini aşağılara çekebilirsiniz.
    ···
   tümünü göster