/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +9 -2
    hayalini kurarak cektığiniz osbirler gerçek olmuş liseliler
    özet:fotodaki milf ablamız kızının 15 yaşındaki sevgilisiyle cima eylemiş sonra çocuğun ikiziylede eylemiş
    edit: ablamız 40 yaşında
    Olayın ortaya çıkışı ise şöyle gerçekleşiyor: iddiaya göre Belmonte Orta Okulu’nda okuyan 15 yaşındaki bir öğrenci, 2014’ün Mart ayında sınıf arkadaşlarına cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarını gösterdi. Bunun üzerine ise dava başladı.
    Hürriyet’te yer alan habere göre, evli ve bir çocuk sahibi Heather Salines adlı kadın önceki gün Massachusetts eyaletinde görülen davada karar duruşmasına çıktı.
    OTEL ODASINDA BiRLiKTE OLMUŞLAR
    Fotoğraftaki Salines gözaltına alınmış, çocuk bir dönem kadının kızıyla çıktığını, kadınla daha önce de aracında ve tuttukları bir otel odasında ciks yaptıklarını polise söylemişti.
    iKiZiYLE DE ciks YAPMIŞ
    Daha sonra Salines'in çocuğun ikiz kardeşiyle de ciks yaptığı ortaya çıkmıştı.
    Savcılık, annesini kaybeden çocuğun Salines'i bir anne figürü olarak gördüğünü, kadının bu güveni suiistimal ettiğini savundu. Çocuklardan biri, kadınla ciks yaptıktan sonra bunalıma girdiğini, intihar etmek istediğini söyledi.
    SUÇUNU KABUL ETTi
    Çocuğa tecavüz, cinsel saldırı ve müstehcen yayınları çocuklar arasında dağıtma suçlamaları yöneltilen Salines, suçunu kabul edince dört yıl hapis cezasıyla kurtuldu.
    Hapis cezasının ardından üç yıl adli kontrol şartıyla salıverilecek olan Salines, 16 yaşından küçük çocukların yanına yanlarında yetişkin olmadan yanaşamayacak, cinsel suçlulular listesine alınacak ve bileğine konum bilgilerini polisle anlık olarak paylaşan elektronik kelepçe takılacak.
    ···
   tümünü göster