/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    -1
    Evlenecektin, önüncü erkek evladın, oybirinci kız evladın da olacaktı bir tane. Yetim malı yiyecektin, erkek evladına gemiler alacaktın, ihaleler verecektin, arsalar bağışlayacaktın. Sonra kızını alacaktın yanına, kendine mod yapıp, bol sıfırlı maaş ödeyecektin..

    - Cuma namazlarına giderken, arkana mod ordusunu yığacaktın. Kıldığın her rekatta poz verecektin, en önlerde kameraların en net çektiği safta yer alacaktın. Ertesi gün manşetlerde boy boy resimlerin olacaktı, alnın secdeye değer şekilde..

    - Ekşicilere "sayın" diyecektin pişkin pişkin. inci Sözlük'den selam yollayacaktın Ekşi'ye, dantellerin oylarına talip olmak için. Coni abimizle yemek yicektin kimle yemek yiyosun dediklerinde "kelle" diyecektin, "3-5 amlı var diye sözlügümu kapaticaz?" diyerek tersleyecektin awormsu. Doğu illerinde pankart yaptıracaktın kendine, altında "ccc incisiqer ccc imzalı.

    - Hiç kafana bile takmayacaktın sözlüğün geleceğini, sirkanın "Gel Mod ol, aworms'un da dışarıdan destek vereceği bir koalisyon kuralım." teklifini düşünmeksizin kabul edecektin.

    - Sirkandan aldığın maaş ile bir köşk de sen yaptıracaktın Ankara'ya, içinde yüzlerce oda, koruma olan. Zarar vermeyecektin gırtlağına, bağırmayacaktın hiç, "Oybirincilerin Amk!" diyerek meydanlarda..

    - Dökecektin tüm incicileri sokaklara, kan gövdeyi zütürecekti. Geçecektin sen de televizyon karşısına, keyifle izleyecektin..

    - Bastıracaktın parayı, tüm oybirincileri kulun kölen yapacaktın. Attığın her adım masal gibi anlatılacaktı, kaliteli montajlarla yücelecektin..

    Dedim ya Önüncü Kardeşim, suçlusun..
    Çünkü, bu sözlük için fazla namuslusun
    ···
   tümünü göster