/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +498 -15
    Beyler benim yaşadığım sokak o eski sokaklar gibidir Kızlar ciksek oynar, erkekler taşla kale kurup maç yapar, hatta onları kovan yaşlı bi adam bile var, herkes birbirini tanır komşuluk ilişkileri hala devam ediyo. O dizilerdeki gibi bi sokak. Ama aramızda o s*riyeli'ler de var, herbirininde 10 tane çocuğu. Neyse olaya geçeyim zamanınızı almayayım.

    Olay dün oldu ama şimdi yazıyorum. Bu s*uriyelilerin veletleri bayramda para toplamışlar tabi, gitmiş 3 tanesi oyuncak silah almışlar.

    Dışarıda birbirlerine ateş ediyolar, mermileri bitince silahın şarjör kısmıyla vuruyo mallar sonrada vurdukları ağlıyo, gidip mermi alıp geliyolar falan bende balkondan bunları izliyorum.

    Bizim mahallede de bi tane çocuk var adı Emir, böyle masum arkadaşıda yok hep top oynayanları izler, durumlarıda pek iyi değil. O da dışarıda oturmuş bu s*riyelileri izliyodu, sonra bu binler arapça bişeyler söylediler.

    3'ü birden Emir'e doğru koştular çocuğun kafasına sıkmaya başladılar, ben hemen ayağa kalktım laağğn diye bağırdım ama takmadı şerefsizler, aşağı indim hızlı hızlı, gittim bi tanesine tokatı geçirdim diğerinede elimin tersiyle bi tane geçirdim 2'side yere düştü diğeri ayakları zütüne vura vura kaçtı ben ona dönünce yerdekilerde hırlaya hırlaya kaçtı.

    Sonra Emir'e baktım yerde ağlıyodu kaldırdım üstündeki tozları temizledim sonra aldım çocuğu zütürdüm oyuncak satan bi yere al istediğini dedim istemedi ama, al al diye ısrar ettim oda bi tane top aldı. Verdim adama 8 lira çıktık. Ama çocuk nasıl mutluydu varya hala gözümün önünde. Çocuğu evine bıraktım geldim.

    Şu an o arkadaşı olmayan çocuk izlediği o diğer çocuklarla benim aldığım topla oynuyolar, mutluluğu gözünden okunuyo.
    ···
   tümünü göster