/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +282 -35
    Ya böyle güzel kadınları ferreci olarak görünce içim gidiyor amk. Yazık lan. Bunları bu pis sektöre çekene de yazıklar olsun. Şu kadına baksanıza gül gibi kadın amk. Evimin kadını, çocuklarımın anası yapmak isteyeceğim bir kadın.

    Şimdi söylediklerime hiç aldırmadan bu kızın ferrelarını izleyeceksiniz. Size de yazıklar olsun amk hiç mi vicdanınız yok?

    Şunu unutmayın, videolarda izlediklerinizin hiçbiri tamamen gerçek değil. Arkada farklı şeyler de dönüyor. Hiç kesmeden 40 dakika falan gibişmiyorlar yani. Bunu profesyonelce yapanlar setlerde saatlerce duruyor. Çok zorlu bir iş. Ara verdiklerinde ağlayanlar oluyor. insanlar düzgün pozisyonlarla izleyip azsınlar diye normalde gibişir gibi gibişmiyorlar, bunu fark etmişsinizdir zaten. Bir de ben pornstarların röpörtajlarını izlemiştim. Onlarda sex hayatı diye bir şey kalmıyor. Düşünsenize amk bir kadın pornstarın erkek arkadaşısınız. ilk başta kulağa hoş gelebilir, ama sonra fark edersiniz, başka erkekler de gibiyor kız arkadaşınızı. Bu sizde kıskançlık uyandırır. Şimdi, "Ne olacak amk hayalimdeki kadını gibiyorum," diyebilirsiniz, ama hayalinize ulaştığınızda hayalinizin elinizden kaçmasını istemezsiniz. Christy Mack'te miydi neydi, ferre dışında gibişmiyormuş. Yanlış kişiyi hatırlıyor olabilirim, ama sexten soğumuş. Böyle soğutuyor işte amk.

    Sirkteki hayvanlar gibi. Sirke gidip eğlenirsiniz, oradakiler sizi eğlendirir, ama arka planda çalışanlara ve hayvanlara zulüm edilir. Sırf siz eğlenesiniz diye.
    ···
   tümünü göster