/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +25 -2
    Neyse ertesi gün selimin jeepi hazırladık yola çıkacaz. Amk alisi yok amk gitmeyelim ben korkuyorum falan gibisinden konuşuyor. Lan giberim dedim aldım bunu arabanın içine zorla bildirdim o kadar programımı bozdum gidicek mecbur. Neyse bizim zeus binini de alinin yanına koycaktım vazgeçtim koydum bunu bagaja hazırlandık yola çıktık.

    3 saat sonra vardık köye ev ebesinin amında dağın tepesine yakın bir yerde tek başına duruyor aslında aliden tapuyu satın alıp oraya bi ev diksem acayip huzurlu bir yer olur bende orda ölürüm güzel yer amk.

    Ta zirveye kadar yokuş çıka çıka öldük amk zeusu en önden gidiyor koştura koştura. Neyse vardık evin olduğu yere zeus hırlayıp eve havlamaya başladı. Döndüm aliye bak zeus gördü senin dedeni bugünlerde çok azgın giber miker tutayım mı bizim oğlanı dedim.

    Lan tatava yapma amk dedi. Döndüm ev baktım pencerenin önünden siyah bir şey gibi geçti oldu la dedim kedi geçti bende bu salaklara bağladım heralde dedim. Ama nedense bende ürktüm biraz. La giberim canini de şeyinde dedim evin kapısını açtım kulaklarımız çınladı aynı anda zeusta dahil herkes kulaklarını tutmaya başladı. Zeus sadece au falan yapıp yerde yatıyordu.

    Ben iyice korkmaya başladım dedim ateist olsanda züt korkusu geliyor her türlü dedim.

    Neyse geçtim evin içine. Başımıza gelecekleri bilmeden!!!.

    Etrafa bakınmaya başladım zeus her yere ota taka bakıp havlıyor ama ne kaçıyor nede başka bir şey yapıyordu. Bir anda diğer odaya tüm dişlerini göstererek saldırmaya bir şeyi kovalamaya başladı.

    Tam odaya girdim 5 tane kara kedi ayaklarımın arasından kaçıp gitti zeus kovalamaya gitti. Neyse döner şimdi dedim klagib zeus işte ne beklersin. Bi kıllık sezmedim bir kara kedi tamam iki kara kedi tamam üçte dörtte tamam ama beşinci bi takluk var demek hepsi büyük kedi bide kavga etmeden aynı evde düşme ihtimalleri sıfır.
    ···
   tümünü göster