/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +23 -2
    Öncelikle selamun aleyküm hepinize. Herkesin bayramı mübarek olsun. Sizden birşey istemeyeceğim okumanız yeterli.
    106 gün önce bu ucubcağı olmayan yolunuza katıldım. Gerek sevindik gerek mutlu olduk gerekse üzüldük beraber.
    Birçok yazı okudum ailevi sebepden kız meselisene kadar derdi veya sorusu olan herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yardımcı olduklarım varsa ne mutlu bana.

    içinizden birçok insan tanıdım birçok dost kazandım. Bir çoğunuz iyi insanlarsınız. Bazılarınızın numarası var bende o yüzden onlarla irtibatım kesilmeyecek. Sadece burda konuştuklarım da söyleyeceklerim şunlar: "Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın. Sizi üzmek isteyenlere, yıkmak isteyenlere karşı dimdik durun ve asla yıkılmayın. Hayat üzülmek için çok kısa. Ailenizden başka kimseye aşırı bağlanıp değer vermeyin. Başarı ve mutluluk sizlerle olsun. Kendinize iyi bakın."
    Bugüne kadar birçok yazı yazım buraya. Gerek anılarımı gerek gerçek gerekse uydurma hikayeler... Okuyanlara teşekkürler.
    Ve son olarak. Modlardan yazarlara veletlerden bayan yazarlara kadar herkese çok teşekkür ederim. Beni dinlediniz ben sizi dinledim. inanın hiç pişman değilim yine anlatsanız yine dinlerim. Hakkım geçmiş kişiler varsa sonuna kadar helaldir. Hakkınızı helal edin inci ailem. Kendinize iyi bakın ve o tavsiyelerimi dikkate alın. Allah'a emanet olun. Hoşçakalın...
    ···
   tümünü göster