/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +146 -19
    Her bayram olduğu gibi bu bayramda erkenden kalkıp namaza gittim. Namazı öndeki 99lvllere bakıp kıldık onda sorun yoktu takiiiiii imam halka oluşturup bayramlaşalım cemaat demesiyle her şey karışdı. Bizim cemaat herkesde olduğu gibi bayramlaşan diğer tarafa geçti 1,2 derken deliler harbiden halka oluşturdu.Önceden anlamadık tabi ama ben keskin zekamı kullanarak 7.kez bayramlaştığım amcayı 8.kezde tanıyıp napıyoz biz lan diye bağırmamla cemaat irkildi. içerdeki oksijen seviyesinin azalması nediyle heralade 2,3 amca bayıldı. imam koşup suni teneffüs yapmayı denemesiyle komple herkes delirdi. camiden çıkan cemaathayvanlara özgürlük sloganıyla yürümeye başladı.

    Özet:cemaat çıldırdi
    Edit:Beyler şuan mahalle karıştı cemaat hayvanları serbest bıraktı ispanyaya döndü mahalle amk

    Edit2:Amk imam eline bi örtü almış kendini matador sanıyo cemaatte yihaaaa yihaaaaa diye bağırıyo amk.

    Edit3:Salih abi koyunu almış nüfusuma geçiricem diye nüfus müdürlüğüne gitti. Dedem cemaatteki arkadaşlarına özenmiş bizim danayıda salcam diyo. Hayır dedim küstü salmassan kendimi keserim diyo.

    Edit4:imam bu böyle olmıyacak diyerek kamyon tuttu. inekleri hindistana zütürcez diyo amk.Zar zor ikna ettim burası zaten hindistan diye kandırdım amk.
    Salih abi gelmiş koyunu nüfusuna geçirmeyince devlete küsmüş vergi vermicem diyo.

    Edit5:Az önce imam anons yaptı durum ciddi bütün inekler meydanda toplansın dedi.Amk delisi kamyon tutmuş yine hindistana zütürcekmiş inekleri. Anonsumu duymadılar acaba diyo bide amk.

    Edit6:imam sonunda ikna etti hindistana gidiyoruz.7 kamyon 3 otobüsle. Gidince ordan size yazarım dostların.
    ···
   tümünü göster