/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +1
    BEYLER SADECE EKSiLEMEK OLMAZ. YORUMLARA ABANIP MiLLETi BUNUN YALAN OLDUĞUNA iNANMASINI SAĞLAMAMIZ LAZIM. BEN GOOGLE ÇEViRiDENDE OLSA ÜÇ BEŞ BiŞiLER YAZDIM SiZiNDE YAZMANIZ GEREK.
    YAZDIĞIM ŞEY AŞAĞIDADIR:
    TÜRKÇESi :
    biz türkler dünyada sevgi ve hoşgörünün sembolü olan bir milletiz. soyumuzda dahil olmak üzere hiçbir zaman masum insanlara zarar vermedik bundan sonrada vermeyiz.
    Biz hep zarar gören ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olan bir millettik ve öyle olmaya devam edeceğiz.
    Eğer biz soykırım yapsaydık (ki bunu yapmayız) geriye bunu anlatabilecek bir insan bile kalmazdı buna emin olun.
    Ermeni tehciri o zamanki ülke sınırlarımızda ortaya çıkan tehlike üzerine ermenileri korumak için yapılmak zorunda olan bir uygulamaydı ve bu uygulama yapılırken hiçbir ermeniye zarar verilmedi.
    Sırf bize karşı ellerine bir koz geçmesi ve bizi esaret altına alabilmek için sizinde akıllarınızı bulandırmak suretiyle bize karşı oynanılan bir oyundur bu soykırım yalanı.
    Ayrıca bizim ülkemiz olayın araştırılması için tüm imkanlarını seferber etmiş kendi arşivlerimizi yabancı uzmanlara inceletmiş fakat buna rağmen hiçbir araştırma yapmayan ve sırf bizi esaret altına almak amacıyla bu yalanı ortaya atanlar sizi kandırarak bizim üzerimize göndermişlerdir .Eğer gerçekten buna inanıyorsanız buyrun gelin ülkemizi gezin istediğiniz yerde araştırmanızı yapın.

    LÜTFEN BU YALANLARA iNANMAYIN !!

    iNGiLiZCESi:

    We Turks are a people as a symbol of love and tolerance in the world. We never harm innocent people, including our descendants do not give in then.
    We have a nation which has always been next to the injured and help those in need and will continue to do so.
    If we genocide if we had (we do not do it), make sure this man would not even be able to tell it backwards.
    Armenian deportations spot was better then apply a country that has to be done to protect our borders Armenians on emerging threats and suffered no harm no Armenians while this application.
    Just take a trump card against us and to take us captive hand is played in a game against us in mind who you muddied by this genocide lie.
    In addition, our country, our own archive of our has mobilized all their resources to investigate the events that examine the foreign experts but who do no research though and just because they sent this lies our trick you into our over who coined us in order to get to the bottom captivity .If you really do your research on the place you want to visit our country point to go ahead if you believe it .

    PLEASE DO NOT BELIEVE THESE LIES !!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster