/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +22 -1
    "Bayram tatili nedeniyle her zaman ki gibi bilet bulmak çok zordu.. ben de el mahkum metro turizmi aradım. ankara-antalya 9 eylül 23.58 otobüsünde son 2 koltuğun boş olduğunu söyledi sekreter hanımefendi. ben de 1 koltuğu bayan için almak istiyorum dedim sekreter kadından aldığım cevap ise bayana tek koltuk satamıyoruz ikisini birden almanız gerek.

    çok saçma sebebini bilmiyorum ama mecburen kabul edip kart bilgilerimi verdim 2 bilet 160 ve 2 koltuk için 2şer lira 4 lira da yol sigortası için ödeme yaptım .. ankara otogarına gittiğimizde metro turizm yine vandallık yapıp reyonlardan taşmış ve reyonların bitiminden sonrasına otobüsleri sıralandırmış bağıra çağıra insanları otobüslere doldurmaya çalışıyorlardı.. otobüsü beklemeye başladım.

    klagib olarak her otobüs 1 er saat rötarlı kalkıyordu yüzlerce insan birikmiş ite kaka otobüs bulma derdine düşmüşlerdi kimin eli kimin cebinde belli değildi tam anlamıyla .. saat 01:00 de bir otobüs geldi oldukça eski ve belli çok uzun bir süredir yıkanmamış pislik içerisindeydi .. afalladım görünce istemsiz . bir muavin 23.58 antalya diye bağırmaya başladı . bunu duyan yolcular muavine aracın eski olduğu konusunda tepki gösterdi tabi bunun sonucunda hiçbir şey elde edemediler ..

    benim en arka iki koltuğum öne kaymış 46 koltuklu araçta 54 koltuk çıkmış 56 kişi klimasız bir otobüse binmiş koltukların her tarafı sigara izmaritleriyle dolu.. bunlar değildi beni şaşırtan .. otogar görevlileri bu aracın metro turizme ait olmadığına inanmadılar kendi çalışanlarıyla tartıştılar sonradan milleti uyandırma diyerek sakinleştirildi diğer taraf ..

    evet şaka gibi ama gerçek kaçak olarak zütüreceklerdi bizi , otobüsün üzerinde ne bir logo ne bir yazı .. firmaya yönelik hiçbir işaret yoktu .. muavin pişkin pişkin Atatürk'ün bindiği otobüs bu diyordu o da farkındaydı rezalet durumun .. ha bu arada birkaç tane koltuğu da birden fazla kişiye satmışlar ... başlarda olan olaylarda bir kişi yüzünden firmayı suçlamak yanlış diye düşünüyordum

    ama gördüm ki bütün suçlamalar haklıymış .. 2 kişilik bilet aldım tek kişilik yerde gittim bunu bildirdiğimde yapabilecekleri bişeyin olmadığını söylediler son olarak da bunu ekleyeyim bilgilerinize sunayım lütfen paylaşın ailemiz eşimiz dostumuz mağdur olmasın . sefer sayısı : 060727 metro turizm ankara antalya : 23:58 09.09.16"ti

    (alıntıdır)
    ···
   tümünü göster