/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +87 -205
    Beyler lisedeyken biyoloji hocamla çok saçma olaylar yaşadık bi gibişmediğimiz kalmadı demeye kalmadan... Anlatıyorum. (Part part atıcam rez alın.)
    Beyler okulun 2 ayı lise 1 deyim hocayı artık iyice çôzdüm ders sırasında en arkada oturmuş her zaman ki gibi karikatür çiziyorum hoca geldi yanıma (adım ali olsun) napıyosun sen ali dersi dinle yoksa dısarı atıcam tabi bende defteri kaldırdım hemen müdürün odası da şansa karşı oda da dıbına goyam. Bizim dersler blok ders 80 dk beynimizi gibiyo hoca arkada arkadaşla bir birimize silgi parçaları atarken hoca fark etti durumu yanımıza geldi "Kalkın ayağa yeter bu yaptıgınız !" dedi kalktık bizi yan sınıfa dedi ing hocasına bunlar burda kalsın tenefüs de alıcam. hoca da tabi çöpün oraya geçin sırtınızı duvara yaslamayın dedi oysaki sınıfta 7-8 kişilik boş yer var neyse tenefüs oldu aldı bizi boş memur odasına girdik hoca kapıyı kapattı önümüze iki adet a4 koydu buraya utanç duydugunuz seyleri ve zevk aldıgınız seyleri yazın dedi arkadaş a baktım huurluk oldugunu anladım hocam cinsellik dahilmi ayol dedi. ( rezle devam edicem)

    edit: 3 sınıf başlığını açtım rezleyin başlarım
    edit2: şukulayan, cugulayan, rezleyen herkese teşekkürler. yeni ve güzel hikayeler ve başımdam geçen olayları yazmaya devam edicem.
    edit3: (bkz: lise 3 de ki biyoloji hocamla)
    ···
   tümünü göster