/i/Devlet

  1. 1.
    +7 -1
    21. yüzyılın ilk çeyreğinde siyonistler tarafından öne sürülen katastrofinin hepimiz farkındayız. Tüm islam ülkelerinde rahat yok çünkü George Bush döneminde kamuoyuna duyurulan sonrasında 2001 NATO krizi ile birlikte iyice gün yüzüne çıkan bir proje var:
    Büyük Orta doğu Projesi (BOP) Yukarıdaki haritayı bizim coğrafyamızda uygulamak istiyorlar.Şimdi asıl meseleye gelelim. Farkettiyseniz Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile arası açılana kadar ülkemizde ne patlama ne de başka bir olay olurdu. Ancak FETÖ ile hasımlaşınca hangi olayları geçirdik sıralayayım:
    - 17-25 Aralık Operasyonları
    - Pkk ile Çözüm'ün bırakılıp tekrardan hatta daha şiddetli çatışmaların başlaması
    -Pkk'nın şehre inmesi
    -Çokca bombalı patlamalar
    -Daeş'in ülkemize saldırmaya başlaması
    - Her gün şehit vermemiz
    -Ve sonunda 15 Temmuz

    Bunları neden sıraladığıma gelirsek size şunu belirtmek istemem. Recep Tayyip Erdoğan tıpkı 2. Abdülhamid gibi belli kurallarla batı destekli iktidara getirildi ve 2. Abdulhamid'in 2 yıl batının dediğini yapması gibi Recep Tayyip Erdoğan 7-10 yıl arası batının dediğini yaptı. Bunun sebebi dost gibi görünüp hançeri arkadan vurmaktır. Abdulhamid'in bu oyunu anlaşıldığında ona darbe yapıldı ve tahttan indi. Erdoğan'a da aynı şekilde darbe yapılacaktı lakin başarılı olmadı. işte bu yüzden BOP ilk yarasını almış oldu ve Türkiye'nin; ne Irak ne Suriye ne de Mısır gibi bir ülke olduğunu anladı. 15 Temmuz ise Türkiye için bir anlam taşıyordu: "Türk milleti kurtuluş savaşından bu yana ilk defa emperyal güçlere karşı çıktı." Yani ilk defa oyunu bozdu. Devletler domino taşları gibidir. Bir kez başladı mı sürekli yapar bu yüzden artık Türkiye oyun bozmaya hatta oyun kurmaya başladı. Siyonizm ise dominosunu iyi ayarlayamadığı için tekrar kurması gerektiğini anladı yani şuan eşitiz. Siyonizmde, Türkiye'de dominolarını kurmaya aynı anda başladı. Ancak Türkiye, halkı sayesinde 1-0 önde şuan da çünkü Türk milleti öyle bir millet ki savaştan, darbeden, bombadan, şehit olmaktan ve daha nicelerinden korkmaz. işte bu yüzden Türkiye'de BOP gerçekleşemez!
    ···
   tümünü göster