/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +37 -4
    Demek hala Allah'ın sözlerini inkar ediyorsunuz ha? Arkadaşlar söyleyeyim başörtü bir gelenektir diyenler var başörtü bir gelenek değildir Allah'ın emridir:
    "Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz." (Nur Suresi 31.Ayet)


    Beyler müslüman olupta islamda başörtü yoktur diyen varsa tövbe etsin çünkü Alla'ın ayetini inkar etmiş oluyorsunuz

    Edit:Ulan o başörtü değil herhangi bir örtü diyen şahıs o kadar hoca, kızının başını kapattırıyo o kadar hoca salakta bi tek sen mi akıllısın lan?



    Edit:beyler Elmalılı muhafazid Hamdi Yazır'ın mealidir yanıma arapça sözlük almama gerek yok.

    ···
   tümünü göster