/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    evet beyler toplumumuzda sigara içme oranı baya yüksek bende böyle bir analizde bulunayım dedim. tespitlerim %78 doğrudur.

    1-Parliament: bu sigaranın tutkuluları dışında genelde paralı ortam çocukları içer. güzeldir. beyaz filtreli olduğu için içeni daha naif gösterir. bunu içenden ortam binleri haricinde zarar gelmez.

    2-Marlboro: enteresan tipler içer bunu hele mentollüsünü içipte aklı başında olan adam görmedim. lightını içen kızların canı ciks çeker.

    3-Winston: bunu içipte hayattan keyif alan bir tane adam yok. benimde kafamdan intihar düşünceleri geçtiğinde winston içerim. ayrıca fena balgam yapar gece uykudan uyanırsınız nefes alamamaktan.

    4-Camel: keyif pekekenti adam sigarası bu. bunu içen adanla dostluk kurulmaz ama muhabbeti iyidir. eskiden tadı iyiydide şimdi tak gibi oldu lafını çok duyarsınız bunu içenden.

    5-Kent: afedersiniz huur çocuğu sigarası bu. bunu gördüğünüz masadan kaçın. mentollüsünü içen kızın canı erkek çeker ama.

    6-Chesterfield: öğrenci sigarasıdır genelde liseliler içer. bunu içen insanın bi gibe sap olduğunu görmedim.

    7-Rothmans: baya ucuz herkesin elinde var ama yannan gibi bişey. filtresi polo şekere benziyor. amele sigarası yani

    8-HD: normali kadın slimi sekreter sigarasıdır. erkek adam içmez bunu.

    9-Muratti: esnaf adam sigarasıdır bunu. nargile gibi duman çıkarıyor aq şeyi. genelde berber manav falan içer. yani vasıfsız adam sigarasıdır

    10-Samsun 216: fakir marlborosudur. içenin bıyıkları sararır. ama yannan gibi tabi

    11-Pall Mall: toplumdaki peltek insanlara benzetirim bu sigarayı. çok içen yoktur ama içenide sempatik gösterir. rengi portakallı sigaraya benziyor

    12-Prestige: bakın delikanlı gibi söylüyorum hayatımda içtiğim en kötü şey. Kuru fasulyeye benziyor tadı aq. bunu içen adamın hayattan hiçbir beklendisi kalmamıştır. hayatın sunduğu herşeyi sorgulamadan kabul eder bu insan

    13-Sarma/Tütün: sarma sigara içen arkadaşlar hakkında yorum yapmıyorum ama çift boğum halat öneriyorum bunu içenlere kendilerini asarlarsa kopmaz. birde halatı doğalgaz borularına bağlamasınlar kırılma ihtimali yüksek.

    eklemek isteyen panpalar varsa buyursunlar...
    ···
   tümünü göster