/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 551.
    +28 -1
    Tabii ki de her kanı kaynayan erkek gibi sonunda istediğim dünya lezzetlerine sahip oalcabilecegim bi ortama dusmustum. Hemen cevrede bana bakabilecek ve benim sevebilcegim kız tipini aramaya koyuldum. Sınıfta 2 tane kız cok hoşuma gitti, bir igene mini etekli pelinsuydu ve çok güzeldi. Ondan abazalık olarak hoşlanmaya başladım. Lakin diğer kız işte önceden bahsettigim mini etek falan giymeyen, nereden geldiyse şansıma çıkan bir Anadolu kızı.

    Daha ilk günden kendini belli etti zaten. Şu an söylememe gerek yok, herkes biliyordur zaten ama giyim kuşam çok önemlidir. her gün evden çok hazırlanmış çıkmaya önem gösteririm vs. Neyse kıza bi baktım ilk günden yeşil bir etek giymiş, ama şalvar gibi yerlerde sürünüyor ucu. üstüne de kolları bile kapalı tamamen badi gibi bişey giymiş, herneyse işte çok anlamam kızların giysilerinden. Eylül sıcağında herkes mini etkliyken bu kızn böyle giyinmesi ve sessiz durması çok ilgimi çekmişti. Adı Betül, önceden söylediğim gibi.

    Freud üstad der ki her erkeğin ilk aşkı annesidir, ve her kızın ilk aşkı babasıdır. Bunu uzun uzun açıklamayacağım, adamda biraz pid0fililik eğilimi de var lakin pgiboanaliz bazen çok dögru tespitleri vardır. işte Betül de tam anneme benziyordu. 1.65, kopkoyu saçlar, küçük ve mükemmel orantılı güzel bir yüz (Bu aralar Elsa Jean popüler. Onun yüzü gibi küçük ve çok güzel) vücut zayıf ama kalçalar ve gogusler tam orantılı. Tek eksiği saçları falan kopkoyuydu, gözleri de simsiyahtı ve o da çekingendi. Sonradan öğrendim ki istanbul'u nkenar mahallelerinden birinden gelmiş zaten.

    Ve ben 1 hafta olmadan deli gibi abayı yaktım bu kıza..
    ···
    1. 1.
      +3
      Haydi hayırlı olsun panpa
      ···
    2. 2.
      0
      Ailen nasıl gönderdi seni öyle bir yere
      ···
      1. 1.
        +2
        ben gittim kanka, cok yakın bi arkadaşımla beraber aynı bolumu seçtik, beraber karar verdik. Babam zorba bi adam değildir zaten, sadece çok saftır, cok cabuk parlar ve acayip para yedirir millete. baya da asosyaldir.
        ···
   tümünü göster