/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 426.
    +32 -1
    Ora hakkında son 1-2 bilgi; o huur cocogu Suudiler var ya.. Kabe'yi çevreleyen yaklaşık 25 m yüksekliginde kocaman bir duvar vardır. O duvarın arkasında Suudi kralının sarayı varmış dediler. Biz de merak ettik tabii. Kabe'nin içinde 2.kattan 3.kata çıkan yürüyen merdiven var; bir gün oradan çıkarken farkettik ki direk hemen duvarların arkasında HAvuz var amk. Bildigin yüzme havuzu yaptırmış serefsiz herif Kabenin yanına. Böyle de bintir Suudiler. Petrolunuz bittükten sonra bize yalakalık yapmayın ama, siz de Müslümansınız diye bize yaranır bu binler çok ciddiyim.

    Ayrıca ora çok pis kokar. Hava cok sıcak olduğundan insanlar çok agır parfümler kullanır. Gene de ortalık tak gibi kokar. Zaten tavaf ederken birilerine dayayarak donuyosun orada. Burger King' e gittik bi gun yemek yemek için, tek bildiğimiz yer; ama nasıl kokuyor anlatamam. Kapalı alanlarda bile sinekler etrafta uçuşuyor. Her türlü Pakistanlı Hindistanlı sokakta dilenci gibi duran tipler orada geziyorlar. Kısaca ahali pek sağlıklı değil. Neyse.

    Artık asıl olayların başlandığı üniversiteye geçiyorum. özel bir üniye kayıt yaptırdım güzel bir mühendisliğe. Burs da alacaktım üstüne bi de, onun için seçtim zaten. Seçmez olaydım..
    ···
    1. 1.
      0
      Amk mekkeye gidip burger dan mı yenir al baik vardır orada ondan yersin zaten 1 kere yesen her gün yiyesin gelir
      ···
    2. 2.
      0
      micheal gibkofield olmasın amk bu
      ···
      1. 1.
        0
        gibko galatasaray üniversitesinde iktisat okudu kanka ayrıca adamın gençliği böyle değil lan. Adam babası vefat ettiği için hala depresyonda
        ···
   tümünü göster