/i/Tespit

  1. 1.
    +107 -10
    Evet. dünyada gerçekten neler oluyor. bu dünya nere bu insanlık nereye gidiyor diye sormayan, etrafındaki olayları sorgulamayan, siyaset olmadan da sorgulanabileceğini bilmeyen bir nesil. bu dünyaya neden geldi, hangi hayaller onu seçti? kendisini seçen hayaller için neler yapacak bilmeyen bir nesil. sabah akşam elinde telefon tablet pc vesaire.

    gıybet gıybet aşk meşk falan boş işler bunlar ama gel gör ki 13. yaşındaki çocuk rakı içiyor, 12 yaşındaki aşk acısı çekiyor. şuan bunları yaşayan neslin failleri anne babalarının yaşadıkları çocukluk dönemidir. o zamanlar çok ince ince döşendi her şey. daha yeni yeni ifşa oldu deşifre oldu bilmem ne örgütü sübliminal mesaj falan. yeni ifşa oldu derken tüm insanlık tarafandan öğrenilmesini kastediyorum. anne babalar ince ince dokundular, onların çocuklarına daha da ileri seviyede dokuyorlar, yani bu nesile. peki bu nesilin çocuklarına? onunda çocuklarına?...

    robotlar insanların yerini yavaş yavaş alıyor diye haberler okuyoruz. teknoloji gelişiyor tabi haliyle. ama insanlarda robotların yerini alıyor bunun farkında mısınız?



    DAHA 2 YAŞINDAKi ÇOCUK!



    evet daha 2 yaşına çocukları başında sağmak için eline teknolojiyi tutuşturan anne-babalar. çocuk kendi hayal gücüyle dünyayı keşfe çıkmadan, bunu öğrenmeden, teknolojinin ekranından ona her şey aktarılıyor, öğretiliyor. çocuk keşfetmek için DOKUNMAK istiyor ama ekran müsade etmiyor. bu ne demek? beyin kendisini kandırılmış hissediyor. o çocukların 2 dakika boyunca bile maruz kalması, alabildiğince verilen sübliminal mesajlardır. algıları daha çocukken geliştiriliyor, işleniyor.





    Akumunun Saçma Salak Dizileri



    Evet bu diziler yüzünden kim kime kayıyor falan anlatmıcam. direk "kavak yelleri" diyeceğim siz anlayacaksınız. anlatılan ve öğretilmek istenilen budur. dizinin ilk bölümü çok masumdur her zaman. çünkü izleyici kendisini eşleştirecek karakteri seçecektir. kendisini o karakterle eşleştirdikten sonra 2. bölümden itibaren o eşleştirdiği karakterin yemediği tak kalmaz. en önemliside ilk bölümde dizinin masum aklı başında hoş güzel bi kızın ikinci bölümde aşık olması üçüncü bölümde hopp bala cubbala..





    Sonuçlar Çok Acı Yaşıyoruz



    bunu sadece türk milletine yapılıyormuş gibi hissedenler ve buna inananlar var. hayır aq. türk milletine yoğun bi şekilde yapılıyor olabilir çünkü biz bozulması zor bi milletiz ondan. ama dünyanın her yerinde yapıyorlar bu projeleri. çogu yerde zaten 4. nesiline kadar meyve verdi.. bizim ülkemizde 80 lerin çocukları şimdi neslin anne babaları, her nesil geçtikçe yeni neslin çocukları daha kolay yönlendirilebilecek. biz şimdi karşı durma gücüne sahip olarabiliriz lakin bizim çocuklarımızım cocukları daha da zayıf kalacak lakin sistem hep aynı..




    Kitap okumayan bir nesil, uyandığında ilk işi besmele çekmek olmayan (ateist veya müslüman olmayanlar için ne bilim olumlu güzel birşeyler demek olabilir, bugün çok güzel olacak demeleri gibi) nesilin ilk işi telefona sarılıp acaba mesaj attımı? düşüncesi whatsapp son görülmesine bakmak ve geç yatmışsa boş yere triplere girmek. daha yeni uyandın lan bu ne stress? kalk bi yüzünü yıka. farkında mısınız artık insanlar telefonları seçmiyor satın almak için, telefonlar insanları seçiyor. bakın bu çok derin bi laftır yüzeysel aldığınızda bana yoo istediğim telefonu satın alırım dersiniz.



    UYAN UYAN UYAN






    BAK OKU NE DiYOR PAŞA !!






    BAK NE DiYOR iNSAN HAKLARI SAVUNUCUSU!!!






    edit: düzenleme yaptım
    edit2:

    ŞU ViDEOYU iZLEYiN Bi HAYALLER KONUSUNDA BANA HAK VERECEKSiNiZ


    https://www.youtube.com/watch?v=p4T_TIl46Z0&feature=youtu.be

    edit3: dolunayingolgesi panpamin yolladigi sarki; adamlar cok guzel özetlemiş, okumuyonuz bari bunu acin.

    https://www.youtube.com/watch?v=Sm1SqmjZ8fo
    ···
   tümünü göster