/i/Hayvanlar

  1. 1.
    +95 -7


    1. KUTU DENiZ ANASI



    Birinci sırada kutu denizanası vardır.,1954′den bu güne kadar yaklaşık 6 bin 167 insanı öldürdüğü bilinmektedir. insan bedenine yapıştığında ürettiği toksinle kalbi direkt etkileyerek sinir sistemini çökertiyor. Ve ölüm kaçınılmaz oluyor.





    2. KRAL KOBRA



    Dünyanın en uzun ve en zehirli yılanıdır.Boyu 6 metreye kadar çıkabilmektedir. Çoğu zaman yılanlarla beslenir. Kral konranın tek bir ısırığı yetişkin birisini anında öldürmeye yeter ve artar bile. Sadece Tek bir ısırığı çok büyük bir fili de 2 saat içinde öldürür.





    3. MERMER YÜZEYLi SALYANGOZ



    Mermer yüzeyli salyangozun boyu çok küçüktür fakat etkisi büyüktür. En zehirli hayvanlar listesinde 3. sırada yer alır. Bu hayvanın zehri oldukça güçlüdür.Zehrinin tek bir damlası bile anında 20 kişiyi öldürmeye yeterlidir. Genellikle tuzlu sularda yaşamaktadırlar.





    4. MAVi HALKALI AHTAPOT



    Mavi halkalı ahtapotlar normal boyuttaki bir ahtapottan daha küçüktür. Ortalama tenis topu büyüklüğündedir. Vücudunda taşıdığı zehirle dakikada 27 insanı öldürebilirler.Dünyanın en tehlikeli zehirli hayvanları içinde yer alır.





    5. KAYA BALIĞI



    Kaya balıkları güzellik yarışmasına katılsalar heralde sonlarda yer alırlar. Bu hayvanların Görüntüleri oldukça çirkindir,,balık türleri arasındaki en zehirli tür olarak bilinir.Taş gibi görünen yüzeyleriyle oldukça öldürücüdürler.





    6. ÖLÜM AVCISI AKREP



    Bilinenin aksine aslında birçok akrep zararsızdır.Çok az türleri canlılara zarar verir. Zarar verenleri de gerçekten çok ölümcüldürler. Ölüm avcısı akrepler dünyanın en tehlikeli canlıları arasında yer alır. Bir insanı soktuklarında direkt komaya sokarak felç eder. Isırdığı canlının sonu da ölümle sonuçlanır.





    7. BREZiLYA GEZGiN ÖRÜMCEĞi



    Guinness Rekorlar Kitabında en zehirli örümcek olarak yerini alan brezilyalı gezgin örümcek soktuğu canlıyı anında öldürür. Zehrinin 0.006 miligramı bile bir fareyi anında öldürür.işin en kötü tarafı ise bu örümceklerle günlük hayatımızda karşılaşmak olasılığının olmasıdır.





    8. BALON BALIĞI



    Omurgalılar içinde en tehlikeli 2. zehirli hayvan olarak bilinirler. Japon balığına benzeyen birgörüntüsü vardır. Canlıla r açısından büyük tehlike yaratır .Isırdığı hayvanlara irkaç dakika içinde felç eder. Birçok kurbanı da 24 saat içinde öldürür.





    9. ZEHiRLi KARA YILAN



    Tek bir ısırığı aynı anda 100 insanı ve 25 bin tane fareyi öldürebilme gücündedir. Kobra yılanından 200 veya 400 kat daha zehirlidir. Kara yılanı Isırdığı bir insanı en geç kırk beş dakika içinde öldürür.





    10. ZEHiRLi OK KURBAĞASI



    Bu canlı zehrini vücudunun üst tarafında taşıdığından dokunan insana bile zehrini hemen geçirebilir. Bu kurbağaya dokunmak bile tehlikelidir. 5 cm boyutundaki bu mavi yaratıkların zehrinin 2 mikrogramı anında 10 insanı ve 25000 fareyi öldürür.






    bonuss






    11. SiRKAN



    Bu diğerlerine kat ve kat daha zehirlidir ve o yağlı saçları hepinizi 1 dk içinde ölüme sürekliyebilir.




    Bonusu garagegge nickli pampamiz önerdi

    beyler alıntıdır ama azda olsa emek var bir şukuyu fazla görmeyin.

    edit:siz adamın dibisiniz varya xd sağolun varolun trende girmişiz.
    ···
   tümünü göster