/i/Tespit

  1. 1.
    -2
    Her hem cinsim gibi bende os1siz bir hayatın olmayacağını düşünüyorum.os1 benim için imkansızı olur kılmak demek.Bir isyan ve teslimiyet devr-i daimi. Evvelin de isyan edersin 'isteğimi söndürecek hatun neden yok' diye anlamsızca üzülürsün ama sonrasında teslim olursun, kabullenirsin insan bazen kabullenir.

    Bazen bu son, yapmayacağım derim ama bu davranıştan uzaktayken onsuz olamadığım,ama vardığımda tekrar uzaklaşmak istediğim rahatlama biçimi, daimi dinmeyen aşk gibi. Yaralayan kahreden.os1'e ya bir şeylerden kaçarak varılır ya da gün gelir ondan kaçılır. Yukarıda da belirttiğim gibi.Bu hep böyle gel git hayatımda .

    os1 gizemli, tutkulu, yorucu bir serüven. Bazen amaçsızca asılırken sağ kolunun uyuştutuğunu fark edemezsin durunca anlarsın. Bazende çok fazla yüklenirsin kızartırsın malafatı bir sonraki hafta elini bile sürmezsin.Çok meşekkatlidir .Kırılgandır.

    Os1 dediğimiz bu kışkırtıcı eylem, kimi zaman başka hayatlara duyduğumuz özlemden, kendimizden farklı birisi olma hayalinden doğar kimi zaman ise hayatımızda tadamadığımız şehveti, gidermek için karşımıza çıkar .Beyinin kendine yönelttiği hırslı dikkatten doğan güçlü boşalma isteğidir os1.
    ···
   tümünü göster