/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +81 -2
    Sena ile olan en buyuk anım ne yazık ki gene ileriki hayatıma yon verecek olan rezalet bir anıdır. Hiç unutmam, serviste giderken bizim hoca benim hakkında tam bir "altın çocuk" demişti. Dogruydu, kimseye zararım dokunmayan, kimseyle dalaşmayan sınıfın en akıllı erkeği, küfür etmeyen namaz kılan dindar bir çocuk. Sena arkadan yarı onaylar, yarı dalga geçer bir biçimde gülmüştü. Bana saygı duyardı, biliyorum çocukluk gerçekten ne kadar realistik olabilir böyle çıkarımlar, lakin diğer erkeklerle konuşmada hiçbir problem yasamayan Sena benimle daha düzgün ve daha az konuşurdu.

    Ah Sena be, senin gibi kız görmedim görmiycem ulan. Aşık falan değilim Sena, bu yazıda içimi tamamen dokecem dedim, evet gerçekten aşık falan değilim. Ama çocukluğumun en güzel hatırası sensin. Kızları çevrende oynatırdın, senin bir dediğini iki etmezlerdi, para verip kantine kızları gönderirdin, kızlara işlerini yaptırırdın. Ortamın en önemli, en güzel, en akıllı kızı sendin. Herneyse.
    ···
    1. 1.
      +32
      Vay aq adam 12 yasindaki aşkına buradan sesleniyo.
      ···
    2. 2.
      +26
      12 yaşında nasıl bunları düşünmüş.Biz güzel kız deyip geçerdik kaldırımda taso oynardık mk
      ···
    3. 3.
      +5
      kaldırımda taso oynadığım günlere yollayın beni de amk ne güzel sorunsuz günlerdi
      ···
    4. 4.
      +2
      dıbına koyim küçük yaştan doktora yapacak zeka varmış adamda o nasıl bir irdelemedir kızı amk.Ben güzel kız diyip öbür gün arkasından başka kıza aşık olurdum
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster