/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +114 -4
    Hayata dindar bir ailede başladım. Anneannem ve onların da ebeveynleri tarikatçı kişilerdi, Ticani tarikatı diye bir tarikat var eskilerden; Atatürk heykellerine put diyip yıkmaya çalışan bir kaç kafası bozuk insanlar topluluğu. Anneannem ve onların tayfa hakkaten bu insanların altında ezildiler, paraları yendi. Özellikle Kemal Pilavoğlu denen huur cocugunu hiçbir zaman unutmayacağım; belki de bu ailenin ve benim bu kadar sorunlu bir kafa yapısına ulaşmasını başlatan ilk pekekent odur. Hakkımı helal etmeyeceğim kendine şeyh diyen o huur çocuğuna.

    Annem işte böyle sorunlu bir ailenin çocuğu olarak dogmus. Kendine bakmayan, insanların altında ezilen, tamamen pasif ve loser karakterli bi insan. Kendisine sevgim var, lakin saygı konusu çok sıkıntı.

    Babam ise Türkiye'nin ilk "beyaz Türk" ailelerinden birinde dünyaya gelmiş. Dedemgil rakı içen, CHP ye oy atan klagib Atatürkçü kesim. Babam gençliğinde birçok taklar yemiş. Karıyın kızın peşinde koşan tam bir hovarda alkolik bi tipken Üniversite yıllarında gene iktibas grubu denen bir kaç kafayı yemiş insan toplulugna bulasmıs. Oradan da tamamen ruhunu kaybeden, mutluluğunu unutan ve kendi sorunlarına bulasmıs "dindar" bir insan olarak çıktı. Hakkını yemiyim, babam dünyanın en cömert ve en düzgün insanı olabilir, lakin acayip dengesizdir ve hep uçlarda yaşar. Amcamın bile babama "salak" dediği bi insandır babam. Allah günahlarını affetsin, 57 yasında zaten ve değişeceğini sanmıyorum.
    ···
    1. 1.
      +10 -7
      Adam alkolu biraktigi kari kiz pesinde kosmadigi icin mi zoruna gitti aslanim
      ···
      1. 1.
        +4
        ne mal adamsın amk
        ···
      2. 2.
        0
        badger00 çok hakli amk
        ···
    2. 2.
      +9
      Adam dengesizliginden yakınıyo ne alaka alkol kari kiz amk
      ···
    3. 3.
      +1
      "... 1950'li, 60'lı yılları yaşayanlar çok iyi bilirler. kemal pilavoğlu isminde türkiye'de "ticani tarikatı"nı yaymak isteyen, müritlerinin "efendimiz" diye hitap ettikleri, bir şeyh vardı. keskin'de atatürk'ün büstlerini parçalattığı için hapse konulmuş, daha sonra da gökçeada ve bozcaada'da polis nezaretinde yaşamaya mahkum edilmişti.

      cezasını tamamlayınca bozcaada'ya yerleşmiş, özellikle orta anadolu'dan getirttiği ve karın tokluğuna çalıştırdığı 130 kadar müridiyle ada ekonomisine tam sahip olmuştu. adanın pastanesi, kasabı, manavı, fırını onundu. adayı terk edip giden rumlardan bağlar satın alıyor, elde ettiği üzümleri pekmez yapmada kullanıyordu. oysa ada türkiye şarap üretiminin yüzde 10'unu sağlıyor, halkın geçimi bu yolla oluyordu.

      kemal pilavoğlu etrafı yüksek duvarla çevrili bir evde oturur, dışarıdan hiç kimseyle temas kurmazdı. müritleri arasında da tam bir disiplin vardı ve dışarı hiç bilgi sızmazdı. bazen istanbul'dan gelen gazeteciler, bilgi toplamak için "veteriner" ya da "doktor" kimliğine bürünür, bu yolla nüfuz etmeye çalışırlardı. benden önce adada kaymakamlık yapan istemihan talay kararlı bir tutumla pilavoğlu'nun üstüne gitmiş; devlete vergi vermediği için hesap uzmanları getirterek ekonomik yönden dizginlemeye çalışmıştı.

      bir gün ilçenin ileri gelenleri ile beraberken pilavoğlu'nun şoförü kazım efendi bana yaklaşarak önemli bir konuda bilgi vereceğini söyledi. oturduğumuz yerden ayrı bir köşeye geçtik. bana; "kemal pilavoğlu'dan karısının uzun süre şüphelendiğini, birkaç gün önce fırının üst katındaki kütüphanenin kapısının kilitli olduğunu görerek beraberce kırıp açtıklarında gördükleri manzaranın korkunç olduğunu, efendi hazretleri'nin üç erkek çocuğunu çırılçıplak yatırarak üstlerine abandığını gördüklerini, rezaletin duyulmasından korktuğu için de adayı terk ettiğini" ihbar etti. kemal pilavoğlu bu olay üzerine lüks aracıyla, ankara aydınlıkevler semtindeki evine gitmişti.

      olayı savcı vedat akpolat, jandarma komutanı yüzbaşı ahmet arın ve dr. turan kaypakoğlu ile soruşturmaya başladık. anlatılanlar doğruydu. aslında biz 65 yaşlarında ve hasta olan kemal pilavoğlu'nun cinsel tecavüzde bulunamayacağını düşünmüştük. ancak doktor raporunda tecavüzün elle yapıldığı kesinlik kazanmıştı. kemal pilavoğlu "fiili livata" suçundan tutuklandı. bursa'da yargılandı, 5 ay sonra da öldü. ticani tarikatı'nın türkiye başı ölünce kısa sürede bu kötü olayın etkisiyle müritleri dağıldı, tarikat tarihe karıştı
      Tümünü Göster
      ···
      1. 1.
        0
        tamamen böyle kanka bu adamdan bahsediyorum. Anneannemin gençliğine denk geliyor. huur cocugu herif.
        ···
      2. 2.
        -1
        Dedenin yolunu gibeyim
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster