/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +521 -51
    işbu benim şu ana kadarki hayatım hakkında yazacağım itiraflarımdan oluşan bir özeleştiri ve özgeçmiş örneğidir.

    22 yaşına girdim ve hala 1 tane bile sevgilim olmadı.

    Biliyorum inci sözlük bu tarz bir self-blog için en güzel ortam değil, lakin bunu kendime bile yıllar sonra itiraf etmekte zorlandığım, belki de itiraf edip de hoşuma gitmeyen olayları ve durumları anlatmak için yazıyorum.

    Kimsenin okumasını beklemiyorum, zira bunu kendime yazıyorum. Ayrıca ciks hikayesi falan yok, başımdan cikse benzeyen bir olay geçti ama onu anlatmayacağım. Öncelikle bunu belirtiyim de gibiş bekleyen ergenler buraya üşüşmesin. Bu yazıyı kendime anlatıyor gibi yazacağım. Umarım ileride bu yazıya bakınca yaşadıklarımdan ders çıkarmış olurum.

    Son olarak resim hakkaten şu anki kafa yapıma uyuyor, hayata günlük güneşlik bakan, öyle gören; lakin çoktan birçok şeyi atlatmış, ruhu yaşlı yalnız bir insanın hayattaki duruşu gibiyim ben.

    EDIT: Hikaye BiTTi. Okuyan suku veren herkese teşekkür ederim. Belki hikayemi okur kendinize ibret çıkarırsınız, kim bilir. Ben kendimce birşeyler çıkardım. Son olarak en sevdiğim laflardan biri soyluyeyim:

    "Tecrube yediğin kazıkların bileşkesidir!!!"

    EDIT 2: Beyler cok mesaj atmışınız saolun varolun amk. Bazılarınıza cevap yazdım ama yazamadıklarıma yarın obur gun mutlaka yazıcam. sözümde dururum merak etmeyin. su an kafam kalmadı sabahtan beri binlerce kelime yazdım kusura bakmayın.
    ···
   tümünü göster