/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 176.
    +2 -5
    turkiyenin geri kalmasini tamamen analiz yetenegine bagliyorum. yaptigi tespitleri gercekle uzlasmayan, dedikleri bi sizofrenin sayiklamalarina benzeyen, ve onu dinleyince sirf "hmm bu isin altinda bir is var" gibi ucuz uyaniklara kapilip dunyanin butun iliskilerini ortaya cikaracagini dusunen insanlarin oldugu ulkede bi gibim olamaz. komplo teorileri insani buyuler, bi sure sonra gercekle baglarini koparir, sarhos eder. komplo teorilerinin beyinleri esir aldigi bir toplumda, arkasinda "birileri" veya "bir hesaplar" olmadan cinayet olmaz, kaza olmaz, insanin gotunde kil donmesi bile olmaz. bunu bilen yonetiler de "birileri var" "dugmeye basildi" "ust akil" gibi ucuz taktiklerle kendi beceriksizliklerini ortmeye calisir. bir kisi de cikip, "kardesim kim bu birileri, isim ver, neye dayanarak soyuyorsun bunu" demez.
    ···
    1. 1.
      -1
      senin dünyadan haberin yok kalkmış kim bu birileri neye dayanrak söylüyorsun falan diyorsun.
      ···
    2. 2.
      +1
      ah be cocugum aah. oturdugun yerden, tarafli medya, devlet propagandasi icinde, kitap okumadan, ulkenin disina cikmadan dunyadan haberdar oldugunu zannediyosun. dunyadan haberdar olmak boyle bisey mi vahiy gibi bi anda aydinlaniyo mu insan? hmm bence boyle boyle tabi yaaa o zaman su soyledir, bitti.
      ···
    3. 3.
      -1
      algı operasyonu - ümit özdağ. al oku madem çok OKUYAN arkadaşımız.
      ···
    4. 4.
      0
      hmm dogru ya algi seysi var, ust akil var birileri dugmeye basmis karanlik parmaklar esmer kollar turkiye bor madenleri dolu oldugu icin bir de dunyanin en stratejik ulkesi ya ondan dogru ya tamam haklisin ben yanilmisim. simdi dusundum de
      ···
    5. 5.
      0
      yav arkadaş sen niye herşeyi sadece türkiye için söylüyormuşum gibi yorumluyorsun? bu olaylar sadece türkiyede mi oluyor. dünyanın heryerinde oluyor. anlamıyorsan zorlamıycam artık.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster