/i/Devlet

  1. 126.
    +3
    Türkçü ülkücü veya herhangi birisi hitler aşığı olamaz, bir Türk faşistde olamaz. Çünkü faşizm italyan ırkçılığıdır italyandan çıkan bir ideolojiyi benimsemeyiz. O cani hitler 26 milyon insan öldürürken sizin Mao +100 milyon insan öldürdü stalini lenini cheyi anlatmıcam. Hitler ile stalin asla bir masyaa beraber oturacak kişiler değillerdi, çünkü zaten başta fikir ülkeden önce birbirlerinden nefret ediyorlardı. Bu plan doğrudur ama beraber yapma planı diye bişey yok. Hitleri savunanda yok burda. Atatürk'ü Atsızı Türkeşi savunan insanlar burdakiler. ikü yüzlü bin che veya çarpılmış lenin kasap mao gibi huur çocuklarını savunmuyo kimse. Barış diyerek 200 milyon kişiyi öldürdünüz dıbınakoduğum binleri hala hitler caniydi diyosunuz.
    ···
    1. 1.
      -2
      Hahahah. Ulan başlığı açan adam nasyonal sosyalistlere hitlere saygımdan laf etmiyorum demiş. Neymiş che nin iki yüzlülüğü? Lenin de çarpılmadı gotunuzden sallamayın. Hitlerle Stalin bal gibi de masaya oturdular. Polonya yi da bersber işgal edip barış antlaşması imzaladılar. Tabi sonra hitler 3 milyon askerle saldırdı vs.vs. Ben komünizm ne bilmez laf atarsınız dedim. Kimse barış demedi zaten pkklilarla soysuz itlerle karıştırma bizi. Bir şeye sahip olmak için birilerinin ölmesi gerek. Anadoluyu Trakyayi Arabistani barış türküleri söyleyerek fethetmedik değil mi?
      ···
    2. 2.
      +1
      Yayılım politikası ile, işgal edip sömürmeyi birmi tutuyorsun? Şimdi çocuk öldüren işid ile zamanında Anadoluya giren Türkler birmi? Yukarıda nasyonal sosyalist yazdığını görmedim arkadaşın kendisindende özür dilerim. Hitlerle stalin masaya oturdu, hadi diyelim oturdu, bu adamlar dünya lideri dünyanın kaderi elinde olan adamlar, birbirleri ile iş birliği yapacak adam değiller. Bizim Erdoğan ile Netanyahu gçrüşmesi değil bu.
      Komunizm herkese saygıyı eşitliği benimser, yani herkese saygı suymak için aşağı yukarı 4-5 ırkın ağzına sıçtınız. Yanlışsa yanlış de, ve şöyle diyeyim biyere saldırır ve orayı almak var birde karşısında kardeş arkasına geçince bin diyip bıçaklamak var. Birşeyler yapılması için birileri eğer ölecekse, faşiszm de kimseyi öldürmedi. Yani hitler katil değil, musollini dost canlısı birisi, arjantin başkanı tam komunist dostu bir adam. Siz bunu kabul ederseniz bizde komunistler sadece kendi ideolojileri için insanları öldürdü deriz. Açkıktan susuzluktan tek tek öldürerek elinde bıçağı olmayan afganları bombalarla indiriderek ideoloji yaydınız.
      ···
    3. 3.
      +1
      Afganlara bunları yapanlar komünist değil zaten. Krusçevden sonra bozuldu ülke. Haklısın 4-5 ırkın içine sicildi ama kapitalizmin yaptiklarinin yanında bu bir hiç.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster