/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 526.
    +28
    Ayine başladı tam hocayla 89 kişiydik. Sürekli birbirimize bakıp hocaya dönüyorduk hepimiz ölesiye koruyorduk amcamla uğraşan şeyler çok güçlüydü bu şeylerden kaçabilirsin ama kurtuluşun yok ömrün boyunca takip eder öldüğünde yanına alırlar gerekirse ama kurtulman imkansız demişti hoca. Ulan nasıl korkuyoruz ama sadece biz değil koca karakolda 43 polis var amk polisler bile işin içine girmişti ama siz kurgu hikayelerini o kadar çok sevmişsiniz ve kurgu olduğu halde inanmışsınız ki bana inanmayacaksınız. Ben liseli ergenleri yada inanmayan insanların lafları ile yalancı duruma düşmekten sıkıldım.

    Neyse ayin başladı hoca 20 mumu masaya aralıklı eşit şekilde tam sığdırdı hepsini yaktı biz aşşağı katta bodrum gibi bir yerde karanlıkta duruyorduk. Hoca taslardan 4 üne ot ve istediği işte kaç takunu falan koydu ne işe yaradığını bilmiyorum ama gördüğüm şeylere inanıyorum. Neyse diğer bir kasede su diğerinde ise tavuğun kanı vardı.

    Dua okumaya başladı gırtlaktan çıkıyordu sesi kalın be titreyen filmlerde yapılan başta konuşan adamın konuşmasına benzeri ama daha ürkütücüydü. Başladığı anda ortam buğulandı. Hocanın arkasında bir metre kadar uzağında duvar vardı bir kaç şey orda gölgede hareket etti ilkte sonra herşey durdu gölgeler de durdu. Tüm hepimiz kas katı kesilmiş iliklerimize kadar korkuyorduk hatta o kadar sıkıyorduk ki felç olucam diye korkmuştum kaslarımın o kadar kasıldığı bir gün daha yoktu.

    Hocanın tam arkasında ki herşey durmuştu. Kapı çaldı. Herkes çığlık attı ben de attım yalan yok babam bile korkudan bağırdı. Hoca bize döndü susun ve korkmayın dedi. içeri 4 tene çarşaflı kadın girdi. Hepimizin gözlerine sanki aynı anda bakıyorlardı. Hoca arapça bir şeyler sordu bir şeyler dedi. Sordu cevapladılar en sonunda kadınlardan biri çok hızlı bir şekilde bağırıp hocaya doğru yürümeye başladı hoca bişeyler okumaya başladı ve önceden kağıtların üstüne yazmış olduğu bir kaç kelime şeyi suya batırıp çıkardı sonra kanın içine soktu kadınlar dışarı çıkmaya başladı
    ···
   tümünü göster