/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11 -1
    Merhaba panpalar, şimdi size ultra mega gerçek bir hikaye anlatacam. Sabah 9.30 civarı yeni uyanmıştım, kahvaltı hazırlıyordum. Aniden kapım çaldı. Kapı deliğinden baktım, dışarıda sayısız polis vardı. Ben de evde yokum diye bağırdım, tamam diyip gittiler. Polis artık evimi bulmuştu, yakalanmam an meselesiydi! Bunun üzerine yurt dışına kaçmaya karar verdim.

    Arizonada beni asla bulamazlar, bu yüzden oraya gitmeye karar verdim. Arkadaşlarımı arayıp vedalaştım ve sirkanla teletabi benimle gelmek istediğini söyledi. Ben de onları kıramadım. 1 hafta sonra Arizonaya ulaştık. Kamp yapacak bir yer arıyorduk ki bizi kızılderililer kovalamaya başladı. Büyük bir ağaç bulduk. Teletabi en üste, ben ortaya, sirkanda en alta tırmandı.

    Kızılderililer sirkanı yakalayıp ağaçtan indirdiler. Arkadaşımı bir daha göremicem diye çok korkuyordum... Ama bir de ne göreyim, öldürmediler! Ama bütün kabile sirkanı gibti. Kızılderililer sirkanı bıraktıktan sonra ağaçtan indik. Sirkan utancından yüzümüze bakamıyordu. Ama bu sirkanın suçu değildi nasıl olsa. Tekrardan kamp yeri aramaya başladık. Aradan iki saat geçince azgın kızılderililer tekrar bizi kovalamaya başladı.

    Bu sefer daha büyük bir ağaç bulduk Teletabi hızlı koştuğu için yine en üste çıktı. Sirkan "kanka sen alışkınsın bırak ortaya ben çıkayım" dedim. O da, "kusura bakma ama zütümü gibtirmeye meraklı değilim, birazda seni gibsinler" dedi ve beni ittirdi.
    Yere düştüm ve ağacın en altı bana kaldı. Belki yetişemezler diye bir umutla yinede tırmandım. Kızılderililer geldi ve hadi şu en alttakini gibelim dediler. Kabile reisi kalabığı yararak en öne geldi

    ve "DURUN!" Diye bağırdı. Geçen sefer en alttakini gibtik bu sefer ortadakini gibelim dedi. Sirkanı ağaçtan indirip gibmeye başladılar. Kabileye yeni katılan koca yaraklı oturan boğa geldi ve sirkana kökledi. Sirkan 142 desibellik bağırdı.
    O anda Guinness World's Record'tan bir kaç kişi geldi. Bu 142 desibellik rekoru sirkanın kırdığını teyit ettirmek için bağırdığını

    görmemiz gerekiyor dediler. Koca yaraklı oturan boğa sirkanı
    birkez daha gibti ve sesin sirkandan çıktığı teyit edildi. Sirkanı teprik edip 142 desibellik rekoru kayda geçirdikten sonra kızılderililer bu gelenleri de gibmeye başladı.

    not: sirkanda içerir
    edit: dün attım ama teletabi çıkmıştı göremedi maalesef
    ···
   tümünü göster