/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
  1. 1.
    +339 -76
    EDiT : HiKAYEE TAMAMEN BiTTi SONU iLGiNÇTi :/

    Baştan söylüyorum başlıkta belirttiğim gibi bu hikayeyi okumak züt ister şuan yeni bir kişiyim arkadaşım sözlüğü bıraktı uzun zamandır hesap açmadım ben silik yedim 10 yada 11 yılında o zamandan beri sözlüğe girmedim beni tamamen yeni biri olarak bilin arkadaşımın anlattığı hiçbir geçmiş hikaye benimle alakalı değil ve bu nicki değiştirdim.

    Başlamadan önce hikayedeki şahıs nüfustan bile silinmiş hatta doğmamış olarak gösterilmiş amcamın günlüğündendir. Bazı şeyleri atlayacam tarih vermeyecem ve kişi adını yada soyadımı vermeyecem. Amcam 1996 yılından beri kayıp olan bir kişi. Babam ve diğer iki amcamla pek sık görüşmezmiş görüşmez değil aslında tam yaş olarak babamdan 19 yaş küçük amcam kaybolduğunda 24 yaşındaymış. Babam şuanda 63 yaşında beyler ve amcam tam 20 senedir ortalıkta yok. Bu günlük aile mirası gibi ama bunu 6 tane cinci hoca denilen şahıslar tarafından temizlendi mi yoksa lanet gibi bir şey mi kaldırıldı bilmiyorum ama o şey aileye geldiği gün bütün amcam ve halalarım maddi krize girdi.

    Sonradan düzeldi herkesin durumu şuanda defter elimde ancak bu konu hakkında hiçbir gerçek delil göstermem. Sizin gerçekten inanamanız için kitapta yazan bir kaç sembolü göstermem gerek ama ben baktıktan sonra iki ay boyunca rüyalardan uyandım bunlar paronarmal olaylar.

    Rezleri alın ve bekleyin bakın korkacak insanlar bıraksın bu başlığı ve gitsin tüyler ürpertici yazılanlar bile. Lütfen sadece bu tip şeyler okuyan ve deep web gibi yerlerde takılıp sembollerden etkilenmeyen kişiler okusun.

    Edit:dıbınıza koyayım gerçi kafama sokayım niye gidip alır gelirsin duruyor o defter arapça sesler var sürekli aq camiye geldim kafayı yicem rez alın bekleyin sabah sözlüğe son girdiğim şeyler bu entari de olmazsa bilin ki yannanı tuttum aslında fotosunu çekip koyacam sembollerin bie ayinlerin hepsini anlatacam görürüm ben sizide benim üstüme kalmanızdan korkuyorum
    ···
   tümünü göster