/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 876.
    +2
    Helal et panpa
    1-) Aslında tam olarak aklımız fikrimiz cinsellikte sayılmaz, ikincil beyin devreye girdiği zaman tek düşündüğümüz şey cinsellik oluyor.
    2-) Öyle bir yalan söylerim ki 7 ceddini gibsem kimse farketmez.
    3-) Addıbına göre muamele. Zaten hiç bir erkek temiz kızı yatağa atmak istemez. Kız bir taraflarını açınca veya ağzını yayarak konuşunca yada 3 milyar erkeğin hepsiyle kanka ayaklarında konuşunca bizim kafamızda bu kız "huur" imajı oluşuyor. Bu durumda yatağa atmak tek amacımız oluyor.
    4-) Bizim hissiz veya duygusuz olduğumuz yok sen fazla aptalsın. Herkes acısını yaşar, hatta erkekler daha fazla bile yaşar. Ama dışa vurmaz. Vuramaz. Asla güçsüz görünmek istemez çünkü.
    5-) Çünkü cinselliği özgürce yaşamak zaten kaşarlık huurluk oluyor. Bu nasıl soru amk? ( Bizim cinselliği özgürce yaşama yani yukarda bahsettiğin gibi gördüğümüz güzel kızları yatağa atma çabamız bizden sonra o kızla evlenecek panpamıza "panpa bu kızla evlenme bak 2 hediyede zütünü veriyor. huurnun teki" mesajını iletmek. Bekaret yoluyla yani, o yüzdende bekaret önemli)
    6-) Çünkü sizin gibi paramız için bizimle olan çok huur var. işte onlara paralı gibi gözüküp üstte belirttiğim "Bu kız huur" damgasını damgalayabilmek için.
    7-) Dediğim gibi yatmaya çalıştığımız kızlar sadece kaşar gibi davranan kızlardır. Dikkat edersen hiç bir iyi aile kızına, masum temiz kıza da bir erkek gibmek gibi bir amaçla yaklaşmaz. Sana herkes gibmek için yaklaşıyorsa sende sorun vardır. Onun dışındakileri amacımız gene damgalamak.
    8-) Çünkü sizin arkanızdan iş çeviren arkadaşlarınızın aksine bizim her zaman yanımızda olan, bizi teselli edip ortama yeniden ayak uydurmamızı kolaylaştıran zumqilerimiz var.
    9-) Bu ne saçma soru dıbına koyayım, zütü kalkık olan asıl kızlar. "Önce ben sorayım da bana soramasınlar" diye düşünüyorsun galiba.
    10-) Siz her zaman tek düze giden hiç bir mantığı olmayan gibindirik aşk dizilerini sürekli sürekli izliyorsunuz da furbola mı laf ediyorsunuz?
    11-) Galatasaray varken zütünü bile giberim.
    12-) Üstte yazdığım cevabın aynısı bu sorun içinde geçerli. Addıbına göre muamele hocam. Romantizmin anasını da giberiz istersek amma maalesef ki senin ve senin gibiler için gerek yok.
    13-) Kıskançlığı saçma buluyorsan zaten apaçık huursundur. Afedersin ama benim sevgilime kimse yaklaşamaz. Anasını giberim.
    14-) Senin şanssızlığın...
    15-) Ulan ne çeşit bir huursun anlamadım ama baya büyüklerindensin galiba. Bayrağı falan sana taşıttırıyorlar galiba amk. Bu nasıl soru huur çocuğu.
    16-) Siz tatlı ve güzel kızları neden kıskanıyorsanız tam olarak o sebepten. Çünkü sizin gibi huurlar bir taraflarını açarak bizi elde etmeye çalışırken sadece yannanımızı alabiliyorlarken her erkek masum, temiz yani tam evlenmelik bir kızın peşindedir. Asıl amacımız am züt değildir zaten. Dediğim gibi onlar bizim için bir damga kağıdından başka bir şey değil.
    17-) Bunlar kızsa sen daha maymundan evrilememişsindir diye atabileceğim yüzlerce fotoğrafım var. Ama üşenirim amk.
    18-) Diğer sorularından anladığım kadarıyla senin gibi bir huuryu doyurmaya dünyada ki 3 milyar erkek yetmez amk.
    Saygılar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster