/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Bildiğiniz cemaatlere benzemez Agd, içinde faizin haram olduğunu ısrarla ifade eden, dünyanın ve devletimizin yanlışlıklarını pis oyunlarını söyleyen fakat fazla bilinmeyen bir örgüttür. Çoğu gencimizin erken yaşta kötü yollara düşmemesini engellemek için çabalar çoğu zaman geleceğe yönelik Türkiye'nin önemli yerlerine gelecek evlatlar yetiştiren bir sivil toplum örgütüdür. Mesela inci sözlük mizahın babası gibiyse bu kuruluşta gençlik kolları olsun yardım kuruluşları olsun ilk bu ülkeye tanıdan kuruluştur.

    Ayrı yetten yapmış olduğu sansasyonel yürüyüşleri olmasına rağmen halkımız malesef pek bilmez sebebi ise malum din tüccarlığı yapılmıyor yetim yetim diyip yetimi en çok mahveden bir yapılanma olmadığı için pek bilinmiyor(örnk: Ayasofya camisinin önünde 1 milyon kişi tahmini kişi ile sabah namazı bakın öğle değil sabah namazı kılındı kabe imamı eşliğinde sonrasında ise Ayasofya'nın açılması gerektiğini belirten sloganlar felan)

    Yani işin özeti şudur Agd ne askeri ücretli birine aman kardeşim felan Fakirler peygamberin en sevdiği hayat felan demekle kandırmıyor. Siyasetin işleyişi nasıl olur nasıl imanlı olunur nasıl bu millete insanlara hakiki hizmet edilir onun amacında.Bu entry trend olan başlıkların birinde hocalar hakkında bi yazı için yazdım Ensar vakfı gibi çocuk taciz etmeden yolsuzluk yapmadan darbe yapmadan ve din tüccarı olmadan bu millete evlat kazandırmaya çalışan bir Kuruluştur. SEVGiYLE KALIN MiiLi GÖRÜŞLE OLUN
    ···
   tümünü göster