/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    oncelikle sa beyler ben lise son bi panpanizim liseli detected falan diyin gibimde degilsiniz. oncelikle baslamadan once panpalar mobilden yaziyorum android ingiliçce klavye yani yazim hatalarindan dolayi affola... basliyorum:

    beyler benim bi arkadasim vardi ilkokuldan beri arkadastik onunla baya yakindik. ta ki liseye kadar lisede benim agib oldugum hala ciktigimiz mustakbel esim vardi.(evlenicez üniyide bitirince). neyse beyler bu beni cekememis olucakki sevgilime yavsamaya baslamis. sevgilimde bundan rahatsiz olup bana soyledi direk. o an sinirlendim beyler baya. sonra aklima bi binlik geldi kizdan sogutmak icin. soyledim iste kiza sen bunla öğle tatilinde dolas baitle sana acilsin diye falan bende arkanizda dinlicem. tamam dedi basladilar konusmaya iste bende arkalarindayim. sonra benim pic arkadas basladi iste bak helikoptere saygim sonsuz ama seni sevdigimi bilmeni isterim falan.. sadece icimi dokmek isterim dedi. iste bende tam o esnada yuzunu kendime dogru cevirip sen hayirdir amina kodum diye sag kroseyi koydum bu yerde zaten. yerdede dovdum baya ama gozum donmustu kiz yeter yeter diye bagriyodu. bende kendime geldim biraktim. uzaklastirma aldim ama pisman degilim sevgilime yavsanmasin diye sonucta...

    NOT: 13 yillik arkadasini 3 yillik sevgiline sattin dicek olanlar icin o yavsak bana cok binlikler yapip arkamdan falan konusuyodu beyler.
    ···
   tümünü göster