/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5 -1
    Evet beyler bayanlar. Sorunları halletme vakti. Şimdi kadınlar hakkında öne sürülmüş olanlardan giriyorum.
    1- sex karşıtlığı.
    2-sex düşkünlüğü.
    Evet öncelikle değerli bayanlar, sex karşıtı olmayın. Ama böyle olunca huur dediğimizi sanıyorsunuz. Hayır, dışa vurunca huur oluyorsunuz. Cinsellik ihtiyaçtır. Biz erkekler de düşkünüyüz. Ama gibimizi kaldırıp dolaşmıyoruz mesela. Gidip kıza dokunmuyoruz. Yalnış çünkü. iKi TARAF iÇiNDE. Gizleyin arzularınızı.

    3-yakışıklı erkek.
    Bunda haklısınız. Herkes eli ayağı düzgün biriyle birlikte olmak ister. Ama gidip her yakışıklıya yavşamak sizi huur, her güzele yavşamak bizi huur yapar. Yine gizleyin. Nereye kadar? Diyeceksiniz, karşıdakinin evlenilecek kalitede olduğunu anlayana kadar. TANIYANA KADAR. Sonrası kimseyi ilgilendirmez.

    4-trip ve söylenme.
    büyük ihtimalle erkeklerin %80i için öncelik bunların olmamasıdır. Yapmayın sizde dıbına koyim. Şunu yapmasanız güzel güzel geçineceğiz. Başkalarıyla konuşmasın, o benim derseniz de 9gag de böyle birşey görmüştüm:
    kız: istediğin kişiyle konuş, beni aldatamazsın.
    Erkek: Nasıl?
    Kız:gerekirse hergün taşşaklarını boşaltırım.
    -Bu işte amk. Herkes mutlu. Trip atınca sizden soğuyor erkek, ne kadar yakınlaştığını sansanızda.

    5-Para.
    Bak kızım, sen para kazanmıyorsan, eve faydan yoksa, Bi tak DEĞiLSiN. Seni kapı dışarı koymamak için hiçbir sebep yok. Sende para kazanacaksın bende. Aile böyle işleyecek. Para kazanmasına karşı olan erkeğinde dıbına koyim. Erkek asgari maaş alıyorsa aşağılamak için senin 2 katı maaş alman lazım. Sonra para konusunun açılması ve erkeğin üste çıkmak için çaba göstermesi. Aptal değilse yapmaz.

    5-tecavüz
    bakıyorum trende, primprimprim. Birkaç tane VATANHAiNi(kanımca en büyük küfür) huur çocukluğu yaptı diye tüm erkekleri suçlayamazsın. Suçlarsan sende suçlusun. Mazlumun yanında durup herkese küfredemezsin. Ayağını kesip ayağı olanlara sövemediğin gibi.

    --sorun cevaplayalım.(evet çok kişiyim)--
    ···
   tümünü göster