/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    Alın sahnenin linkini vereyim ;
    https://www.youtube.com/watch?v=Dqgj-rOHd5Y
    izleyin bakın göreceksiniz. Orada Yeşil Gladio dediği FETÖ'dür. 2014 yılında yapmışlardı dizi. O zamanda adamlar biliyordu bunu. Yapımcıların bilgisi varmış. Ayrıca orada bir ayrıntı var 2007 yılına kadar iş birliği yapıyorsunuz diyor adam. Burada ki olay nedir ?
    Açıklayalım hemen. Siyasete azıcık kulak kabartan 2007 yılında ne olduğu bilir. Tabi ki E-muhtıra verildi. Ne alaka diyorsunuz belki ama o dönemde herkes bunu Atatürkçü subaylar yaptı sanıyordu. Yapanlar onlar değildi çünkü onlar neredeyse tek tek tasfiye edildi.
    Olay burada aslında kandırılma felan yok. RTE o dönemde anlamıştı onları ve eskisi gibi masum bir organizasyon gözüyle bakamıyordu.
    Önce dershane kapatmayla başlayan olaylar 17-25 Aralık ve son olay 15 Temmuz Darbe Girişimi'yle son buldu gözüküyor ama bu iş bu kadar kolay bitmez gibime geliyor.Bakın yakında ölen adam islam Kerimov tam bir Türk düşmanıdır bu adam. Sovyet yetimhanelerinde büyümüştür ve hayatının son zamanlarını Özbekistan'dan FETÖ'yü temizlemekle uğraşmıştır ve başarmıştır.
    ···
   tümünü göster