1. 1.
    +1 -1
    Merhaba arkadaşlar, adım Sirkan 7 senedir sözlük kurarak geçimimi sağlıyorum. Bu konuda şüpheleri olan veya cesaret edemeyenler için bu başlığı açtım. Bir kaç adımda sizde kendi sözlüğünüzü geliştirebilir, belki de benim gibi çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

    Oyun geliştirmek için kullanacağımız program sözlük spot. Şimdi size nasıl sözlük kurulur anlatıyorum. Zaten çok basit olduğundan ayrıntı da yok bunu okusanız yeter.

    1.Adım
    Sözlük.Spot'u kullanarak bir sözlük açın zaten çok basit sözlüğün adı da soyadınız olsun.

    2.Adım
    Saçlarımızı yağlandırmak. Tamam sözlük açtınız ama bu kadarla bitmiyor. YouTube nasıl saf yağ yapılır diye yazın ve çıkan videolardan pdf'lerden nasıl yapıldığını öğrenin ve karışımı saçınıza sürün.

    3.Adım
    Peki nasıl para kazanacağız? Bu ortaya çıkan sözlüğün kalitesine göre değişir. Yeni başlayanlar güzel bir sözlükle yapsınlar. Kaliteli mizahlar olsun, özgür olsun. Para kazanmaya sonra geleceğiz.

    4.Adım
    Ortaya güzel bir sözlük çıktıysa artık olay basittir. Sözlüğe doldurabildiğiniz kadar reklam koyun. 7,8 yaşında veletlerin kaydolmasına izin verin. Sözlük açarak para kazanmak işte bu kadar kolay.

    Olay bu kadar ayrıntı mayrıntı yok.

    orijinal başlık: http://www.incisozluk.com...rek-para-kazanılır-mı/

    nick6'lar buraya (bkz: zenginbinnnn)
    ···
   tümünü göster