/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5 -1
    Alex Brezilya milli takımında melonun 2 katından fazla forma gitmiştir. 4 Süper lig asist krallığı, 2 Süper lig gol krallığı, 1 UCL asist krallığı, 3 süper lig şampiyonluğu, 1 Türkiye kupası, 2 Türkiye süper kupası şampiyonluğu vardır. Uefa tarafından süper ligde forma giymiş en iyi 10 yabancı futbolcu arasına girerken Melo bu liste de yoktur. (Performansa göre) . Uefa dan iyi biliyorsan sıkıntı yok. Alex in Brezilya kariyeri de daha iyidir. Libartodores kupasında (g. Amerika şampiyonlar ligi) iki final oynamış birini kazanmıştır. Iki kez Amerika kitasinin en iyi orta sahası seçilmiş. Bir kez brezilyada yılın futbolcusu, bir kez yılın 2. Futbolcusu ödülünü almıştır. Süper lig de 3 kez yılın futbolcusu bir kez de yılın en iyi orta sahası ödülünü almıştır. Süper lig yüzler kulübüne girmiştir. Iki kez gol kralı olmuş tek yabancıdır. 50 kez Brezilya milli takımında forma giymiş, Şampiyonlar ligi asist kralı olmuş, oynadığı 8 sezonda toplam 5 asist ve 2 gol krallığı yaşamış ve Uefa tarafından süper ligde oynamış en iyi 10 futbolcu arasına girmiş r10 un benden iyi diye bahsettiği futbolcu; Senin dil çıkaran, Avrupa da olsa her maç kırmızı kart potansiyeli olan Melo ndan kötüyse sen bilirsin.

    Performans olarak Taffarel - Alex - Melo - R.Carlos Kariyer olarak R.carlos - Taffarel - Alex - Melo

    Edit:
    Alex Brezilya Milli Takimi Kariyeri
    49 mac 12 gol
    1999 Copa América,
    1999 Konfederasyonlar Kupası,
    2000 Yaz Olimpiyatları,
    2001 Copa América,
    2003 Konfederasyonlar Kupası
    2004 Copa América.
    (Alex, millî takım ile 1999 Copa América ve 2004 Copa América turnuvalarinda Brezilya Milli Takimi kaptanligi yapmistir.)

    Melo Brezilya Milli Takim Kariyeri
    22 Mac 2 Gol
    2009 Konfederasyonlar Kupasi

    Edit2:
    Alex Avrupa Kariyeri
    Fenerbahcedeyken 8 sezonda 4 UCL , 4 UEL sezonu oynamis.
    Toplamda kariyerinde 57 mac 14 gol 19 asist yapmistir.

    Melo Avrupa Kariyeri
    Galatasaraydayken 4 sezonda 3 UCL sezonu oynamis.
    Toplamda kariyerinde 49 mac 1 gol 1 asist yapmistir.
    ···
    1. 1.
      +1
      adam gibmiş atmış amk
      ···
    2. 2.
      0
      melo'yu avrupada kırmızı alırdı diyerek alex'i övmek. alex avrupada olsa kırmızı alamazdı evet, çünkü oynayamazdı. hayatında avrupayı sadece parmada görüp, 5 maçta gibtir edilen bir adam çünkü. ahahahah.
      ···
      1. 1.
        0
        UCL asist kralı olmuş adam. UCL de çeyrek, UEL de yarı final oynamış adam. 4 kere UCL gruplarına 4 kere de UEL grup ve üstü gruplarına (UCL den elenmelerde dahil) katılmış. Anca sağda solda duyduğun saçma gibik bilgileri yazıp dalga geçtiğini sanıyorsun. Avrupayi sadece parmada görmüş yazıyor bir de.
        ···
      2. 2.
        -1
        Karde bu arada dikkat ettim de, isine geldigi icin sadece kirmizi kart olayini soylemissin. Uefa listesi, alex in avrupada oynadigi mac sayisi, brezilya kariyeri, brezilya milli takimnda kazandigi 6 kupa ve iki turnuvada brezilya milli takimi kaptanligina hic deginmemissin. Alex melo dan daha com avrupa macina cikmistir. Kirmizi karta takildiysan sen bilirsin
        ···
      3. 3.
        -1
        ulan 99da kaptan oldu demişsin, neyinden bahsedeyim amk çocuğu? çoluk çocuklu kadroda oynamış anca işte. 2004ten sonra milli takımda maçı yok. gerizekalı bin kurusu. o uefa da o listede carlos'a bile yer vermemiş. neye göre yaptıkları gibimde değil. melo ile alexi de gol ve asist yollarında kıyaslamış olman senin gerizekalılığındır. cevap vermeyince kendini haklı sanan dallamalara bayılıyorum amk.
        ···
      4. 4.
        -1
        Anca kufret zaten aileye sov, oranin basina gecip. Mantiga bak 99 da coluk cocuklu kadroda kaptan olmus. Ben sana asist ve gol sayisini kiyaslamadim. Onlari editleyip sona yazdim. Mantiga bakar misin aq 99 da coluk cocukla oynamismis. Donemin en guclu milli takiminin kaptani olmus iki kere kendini avutmana bak. Alex melo dan 6 yas buyuk melo da 2010 dan sonra oynamamis. Gerci melo 2009 da basladi zaten sonra da badtilar tekmeyi. iq un 5 ten fazlayda ben de ne olayim amk sana cevap bile verilmez. Yediremeyonce baslamis kufre.

        Edit: kaptan oldugu coluk cocujlu kadroda roberto carlos, ronaldinho ve ronaldo lima var s.klemeyin amk. Mantigi kufur ve coluk cocuklu kadro demek adam gibi tartisilmaz beyinsizle.
        Edit2: ozellikle performansa gore yazmama ragmen arkadas roberto carlos u eklememisler yazmis.
        Edit3: istatistikle hic yanit vermedi su ana kadar. Alex in milli takimda kazandigi 6 kupaya karsi melonun yalniz bir kulasi var. Alex melodan iki kat daha fazla milli olmus ve iki kez kaptan olmustur. Arkadasin cevabi """coluk cocukla (coluk cocuk dedigi ronaldo, ronaldinho, roberto carlos beyler) kaptan olmus pic kurusu!?"""
        ···
      5. 5.
        0
        https://en.wikipedia.org/...m%C3%A9rica_squads#Brazil

        ronaldonun, ronaldinhonun kaptanlığını yapmış diyen ve buna inanan bir veletle daha fazla konuşmam. al kaptanlık yaptığı kadro, al ronaldinho zütüne girsin. gerizekalı bin kurusu. tartıştığı şeye bak amk malının.
        ···
      6. 6.
        -1
        1999* copa america sen de ben de ayni seyden bahsediyoruz. Anca carpitip hakaret ediyorsun. Adam gibi tartisilmaz bunla ak cevap vermicrm artik. Sadece hakli cikmak icin konusuyorsun. Adam akilli gelip kardesim bak melo bunlari bunlari yapti yok anca hakaret kufurt carpitma. Kafka nin Beyinlerimiz savassin isterim bayim, fakat goruyorum ki siz silahsizsiniz. Lafini soyledigi adam rolundesin su an. Su ana kadar yaptigin benim melonun + ozelliklerini saymak degil. Benim yorumlarima kufrdip hakaret etmek. Tek bir cevap dahi vermicem sana.

        Edit:
        1999 Copa America Finali
        https://en.m.wikipedia.or...9_Copa_Am%C3%A9rica_Final
        Kaptan: Alex de souza. Kadrodaki bazi coluk cocuklar: Roberto carlos, ronaldo lima, dida, cafu, rivaldo, emerson (ilk 11) Ve Ronaldinho (yedek)
        Turnuva gol krallari: Ronaldo (5) Rivaldo (5).
        ···
      7. 7.
        -1
        hahahahaha salladıklarının yalan olduğunu söyleyince nasıl da edebiyat kasmış. ahahahah. ben zaten melonun yaptıklarını başlıkta anlatmışım kardeş. dön dön biraz daha dön. carlosun kaptanlığını yaptı ühühühü

        kodumun salağı.
        ···
      8. diğerleri 5
    3. 3.
      +1
      Yüregine sağlık
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster