/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    -5
    Kardeşim eşkiya mısın sen? Rehberde ki her erkeği sildirip sosyal medyadan uzaklaştırmak ne? Sana mı kaldı karar? Erkeksen erkekliğini bil sevgilin dahi olsa bunu yapmaya hakkın yok. Sana bütün kızları rehberinden sil diyor mu o?

    Kıskanacaksan adam gibi kıskan. Zaten bunları yapıyorsan kıza güvenmiyorsun demektir. Git direk ayrıl. Kız gene iyi dayanmış lan sana!

    Bak bunları seni incitmek için söylemiyorum ama dost acı söyler. Seven dikenine katlanır. Eğer seviyorsan kızı katlanacaksın. Nereye kadar uzak tutucaksın çevrende ki erkekleri? Ilerde kızı eve mi hapsedeceksin? Çalışmasına izin vermeyecek misin? Senin hiç çocukluktan kız arkadaşın yok mu? Madem kıza bunları yaptırıyorsun aynı şeyi sen de yap. Sil bütün kızları, bırak sosyal medyayı.

    Kardeşim seviyorsan güveneceksin o kadar. Insanları dostlarından ayırmaya bırak sen, ailesinin bile hakkı yok. Dostu kötüyse orası ayrı. Git adam gibi konuş çocukla neyin nesiymiş öğren, sonra kararını ver. Kötü bir şey yapmaya da kalkışma.
    ···
    1. 1.
      0
      Rehberimde başka kız yok zaten olanlarıda biliyor sorun çıkartmıyor çünkü onlarla çok nadir konuştuğumu biliyor.

      Senin gibi feministler, ego tatmin etme makineleri yüzünden bu haldeyiz.
      ···
    2. 2.
      0
      Sosyal medyada kullanmıyorum !
      ···
      1. 1.
        0
        Güzel kardeşim
        ···
    3. 3.
      0
      Tamam sen bunları yapmıyorsun diye oda bırakmak zorunda değil. Benim anlatmaya çalıştığım ailesi bile karışmıyorken bu kadar zorlayamazsın.
      ···
    4. 4.
      0
      Benim gibi feministlerin yaptığı egoysa senin ki ne kardeşim? Kendini kızın sahibi olarak görmüşsün ne bu? Feminist dediğin adam insancıldır. Senin yaptığın eski çağlarda ki barbarlıktan pek farkı yok
      ···
    5. 5.
      0
      Madem o senin rehberinde ki kızları biliyor da sorun çıkartmıyor git sen de öğren çevresinde ki erkekleri. Güvenirsen bırak konuşsun. Insanın karşı cins bile olsa dostu olması iyidir panpa
      ···
    6. 6.
      0
      gavat detected.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster