/i/Hayvanlar

  1. 26.
    +3
    Panpa güzel anlatmışsın da, Türkiye dahil birçok ülkede Japanese Tosa ve Pitbull beslemek yasak. Sahiplerine saldırma olayları da var ve sanırım en çok bunu gerçekleştiren köpek türlerinden biri veya köpek türü. Sen hiç sahibine saldıran kangal gördün mü? Sen çok güzel eğitmişsin. Fakat başıboş veya yanlış eğitilmiş çok fazla var. Demek ki eğitilmesi çok zor. Senin gibiler dışındakilere vermeyecekler. Ama riskli bu işte. 100 insandan 99 u yetiştiremiyorsa ya da yanlış yetiştiriyorsa haberlerde pitbull 3 yaşındaki bebeğe saldırdı yazısını görüyorsak, bu hayvanlara karşı bu yargılar veya bu yasak normal.
    NOT: Genelleme yapması yanlış arkadaşın ama çoğu insan da demek ki yetiştirmeyi bilmiyor.
    NOT: Benim de en çok korktuğum köpek türü. Herhangi bir türü görsem hırlasa üstüme yürüse bağırarak üstüne yürürüm ki korksun ama pitbull a yemez. Çenesi 650 kg çeken bir manyak sonuçta mk, istediği kadar evcilleştirilmiş eğitimli olsun.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Sana yemin ediyorum eğitim konusunda zorluk olarak diğer köpeklerden hiç bir eksiği yok. WC eğitimini sadece 1 kez gösterdim başka hiç bir yere yapmadı mesela.

      şöyle düşün , popüler ilgi çeken ne varsa en çok ona sahip olmak ister insanlar. Bu dıbınakodumun evlatları daha kendilerine bakamazlarken alıyorlar pitbull ne eğitim biliyorlar ne başka bişey sırf hava atmak için. e söz geçiremeyince ister istemez kaza yaşanıyor. Terrierim vardı ( küçük beyaz süs köpeği ) o zamanlar eğitim meğitim bilmiyordum pek sana yemin ederim en az 4 insana saldırmıştır. Görsen dersin bir tekmelik canı var ama canavar gibi saldırıyodu. Cinsle alakalı dğeil yani o.

      Haberlerde gördüğünüze inanmayın. haber resmine googledan bi pitbull fotoğrafı bulup koyuyorlar haberin bir kaynağı olmadan paylaşıyorlar. Bu daha önce Alman kurtlarına da yapıldı Rotlara da. ileride diyecekler dobermanlar katil vs vs herkes onlara da inanacak.

      ben kızımla birlikte uyuyorum aldığım günden beri , bir yanlışını görsem salak değilim besleyecek kadar.
      ···
   tümünü göster