/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Dönerciye geçip oturduk annem çok mutluydu bu bana yetiyordu akşama kadar zamanımı ona ayırdım babamda iş çıkışı bize katılmıştı kendimi çok iyi hissediyordum.
    Lunaparka geldik herşey normaldi pederle beraber korku tüneline girdik hemen yanı başımda sirkan belirdi pis pis sırıtmaya başladı ağzı çok pis kokuyordu ben babama belli etmemeye çalışıyordum.
    Kulağıma birşeyler fısıldadı ve kayboldu 2 dk sonra araba durdu arızalındığını tahmin ettim ama başka birşey olduğuna adım gibi emindim içime korku düştü kötü bişey olacağını hissediyordum.
    Birden ışıklar açıldı babamın yüz şekli garipti hani filmlerde birinin beynini yıkarlar ya hani öyle bir tipi vardı araba tekrar ilerlemeye başladı her 1 metrede o bana görünüyordu dediğim gibi alışıktım bunlara tepki göstermiyordum.

    Dışarı çıktığımızda babam yorgun olduğunu ve eve gitmek istediğini söyledi .
    Eve vardık ,duşa girdim bir güzel abdestimi aldım beyler bende şöyle birşey var duşa girdiğim zaman asla gözlerimi 1 saniyeden fazla kapalı tutmam kapattığım an sirkan gözümün önünde beliriyo sadece duşa girerken oluyor.
    Duştan çıktım herkez yatmıştı ilk defa bu kadar yorulmuştum bu kadar çok insan yüzü görmeye alışık değilim direk kafamı vurup yattım.
    Gene kapı açılma sesiyle uyandım ( beyler bir düşünün kendinizi yerime koyun ) kapıya usulca gözlerimi aralayıp bakmaya çalıştım karanlık bir gölge vardı saçlari yapyagliydi hemen gözlerimi kapattım gene aynı şeyin olmasına izin veremezdim ayak sesleri gene bana yaklaştı hissettim bu sefer korkmamalıydım.
    Gözlerimi açtım ve karşımda annemi gördüm garipti sırıtıyordu ama annem olmadığının farkındaydım ve aramızda şu konuşma geçti.

    Sirkan:S Ben:B

    B: Git başımdan ne yaptım ben sana lütfen git. Diyip yorganıma gömüldüm .

    S: Oğlum kalksana ben annenim ne saçmalıyosun.

    B: Kim olduğunu biliyorum annem falan değilsin onun kılığına girmiş bir sirkansın.

    Birden sessizlik oluştu yorganın altından kafamı çıkarıp etrafa bakınmaya başladım
    ···
   tümünü göster