/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +233 -3
    Beyler trende tam cikaramasak da belli bir sayi da panpamiza ulastirdik. Sag olun ugraslariniz icin

    Edit : Beyler her gelen 3 5 uplasın bos durmak yok

    Edit 2 : Az kaldı beyler. Haydi devam

    Arkadaşlar resimde gördügümüz kardeşimiz beyin felci geçirmiş , maddi durumu olmayan , ufak bir çocuk. Sözlük olarak bu tarz kampanyalara katıldık , insanların katılmasını sağladık. Benim şahsen 4 adet mesaja gücüm yetiyor bu ay , 4 adet atabildim. Gücü yeten kardeşlerim , abilerim zaten atıcaklardır. Fakat işin picligine kacmazsak bize yakışmaz dedim ve şu tarz bir plan yaptım ; ABAZA.AVi

    Beyler aranızda cok sayıda fake hesaptan abaza amca , dayı isleten arkadaslar mevcut. Gerek para kaldırıyoruz , gerek sadece egleniyoruz. Bu abazalarımıza fake hesabımızdan kampanyadan bahsediyoruz ve yardım etmelerini saglıyoruz. Hem abaza dayıların 31 cekmek dısında ise yaradığı bir evrene adım atıyoruz , hem de fazladan yardım edilmiş oluyor bu güzel kardesimize.

    Kardesimiz hakkında ufak bir kac bilgi de edindim. Tedavi süreci 3 yıldır devam ediyor. Ordu ve Istanbulda tedavi görmüs olan bu kardesimizin tedavisine devam edebilmesi icin acıkca gözüküyor ki yardima ihtiyaci var. Epilepsiye baglı olarak görme , duyma , yürüme fonksiyonlarında büyük hasarlar var ve Gaffar Beratın babası dügün calgıcılıgıyla Türkiyede sadece 2 3 yerde tedavi edilebilecek bu hastalıgın masraflarini artik karsilayamiyor.

    HAYDi SÖZLÜK !
    ···
   tümünü göster