/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +94 -11
    Selamun aleyküm torunlarım olay 2 gün önce gerçekleşti ben 72 yaşında bir ayağı çukuda bir dedenizim, allaha şükür bana bakan bir karım birde torunum var. Hemen olaya geçiyim

    Malum yaz ayı gelmiş sakaryaya memleketime çalışmaya dönmüştüm yaklaşık 2 ay boyunca köyde ağır işlerde çalıştım işler bitti ve bende sakaryada olan liseden arkadaşlarımla çark cadeesinde gezeriz dedim buluştuk vs. karnımız acıkmıştı pide yiyelim dedik yola koyukduk keşke gitmeseydim böyle olacağını bilemezdim yolda bir ergen sürüsü gördük 3 berkecan 2 pelinsu sakarya ne ara bu kadar değişti diye kendimi sorguladım

    Bunlar şakalaşa makalaşa gidiyolardı bizde arkadaşlar onlara yaklaşmıştık ergen sürüsünün yanına bir üniversiteli bir çocuk yaklaştı ama öle yeni nesil üniversitelilerden değil tam delikanlı ve gorunuse bakilirsa daşşaklı bir delikanlıydı aynı benim ölen torunum gibi(allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin) biraz duygulandım gözümden bir yaş süzülür gibi oldu arkadaşlarım görmeden sildim işler asıl şimdi başlamıştı .
    Berkecanlardan birisi
    "Hahha dedeye bakın la ölmeyi unutmuş, uzatmaları oynuyo ğahah" dedi kendimi zor tuttum ilk kez hayatımda birisine yapma evladım demek için kendimi zor tuttum gençler inanın çok zordu sık dişini amgibenpezo dedim ama pelinsu dan şu sözü duyana kadar "dede altına falan şıçmadın demi burası biraz tak koktu hahahahha" keşke o an o delikanlının telefonu çalsa arkadaşı birşey deseydi, benim gözünden bir yaş damlayıp kolumla silmemle berkecana yumruğu yapıştırması bir oldu gençler inanın hayatımın en güçlü yumruğunu gördüm tüm inci sözlük ailesi için. Cocugun eline baktım eli mosmor olmuştu diğer tüm berkecanlar kaçmıştı ama bana laf eden pelinsu orda durdu yerdeki çocuğun halini gördükten sora dona kalmıştı sonra elini kaldırdım vurcaktı ama vurmadı "bize böyle öğretmemişlerdi" dedi kızlara ne olursa olsun el kalkmazdı gerçekten gençler vurmadı tuttu boğazına yapıştı benim önüme diz çöktürttü ve benim ağzımdan şu sözler döküldü "yapma oğlum onlar daha küçük anlamazlar" dedim dinlemedi beni "DEDEDEN ÖZÜR DiLE AMINA KODUĞUM FAHiŞESi" dedi ama boğazına o sinirle o kadar sert yapışmış olacaktı ki kız konuşamadı bi ara ağzından kan geldi sonunda "ö... öz.. özür dile... özür dilerim" dedi "ELiNi ÖP BAŞINA KOY LAAN" dedim elimi öptü başıma koydu "gibTiRGiT LAN ŞiMDi " dedi sesinin bu kadar güçlü olabilceğini düşünmemiştim tüm cadde inlemiş ve etraftakiler delikanlı ya bakıyolardı. Berkecan hala yerde yatıyordu sağ gözü olduğu gibi mosmor olmuştu o an ki sinirle elindeki morluğu unutmuş olacakki mal mal "haha tek attım" diyordu. Eli daha çok şişmişti. Berkecanın nabzına baktı atıyordu. Bana döndü "dede eğer bunu yapmasaydım gece rahat uyuyamazdım" dedi. Ve ben tekrardan şu sihirli kelimeleri kullandım" evladım sen yanlış bir şey yaptın ama olsun ilerde anlarsın "dedi o sırada polis geldi bu delikanlıyı karakola zütürdüler. Sonuç da benim için kavga etmişdi bende ifademi verdim ve çocuğun zütünü kurtardım duyduğuma göre berkecanın babası berkecanı dövmüş"Ben çocuğumun bu hallere geldiğini bilmiyordum iyi yapmışsın büyüklere saygıyı hiçbir zaman ekgib etmem"demiş. işte çocuk dün saat 8 de mapustan çıkmış sağolsun benim için yaptı herşeyi. Neyse okuduğunuz için teşekkür ederim hadi Allah(c.c) a emanet.
    Not: Duyduğuma göre delikanlı burada takiliyormuş şasırdim sözlükte bu kadar küçükler mi var ? ismi sakaryaleegenc54müş.
    ···
   tümünü göster