/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +1
    2009 senesi, bir mallık yaptım ve eskişehir üniversitesi FEF Tarih bölümünü kazandım. 4 yıl bir inek edasıyla geçtiği doğrudur ; ama arkadaşlarında inek olduğunu hesaba katarsan olayların farkına yani (mala bile vuramadan ) okulu bitirdim. ilk işim her normal zeka ya da ileri zekanın yaptığı şeydi " kpss sınavı."

    O sınava girdim ve diğer inekler gibi hiç bir hazırlığım yoktu. Malum hazırlık yok dedik ; ama bizde mal değiliz . Çat pat oradan buradan yaptık bir şeyler ve o sınavdan tamı tdıbına 74 puan aldık. (Ortalama zeka işte aq!!) Her şey güzel gidiyordu. içimden " Ulan seneye çalışsan var ya kesin birinci olursun aq bini" diyordum. Hatta hayallerimde , sevdiğim kızla evlenip , çocuk bile yapmışlığım var ; ama gelin görün ki bu hayalin içine pıskıracak bir molla kasım elbet bulunur.

    Bu molla kasım kim peki ?

    Kim olacak lan!!! Anne ,baba , kardeş, amca ya da bilumum 2. dereceden olan yakınlarınızdan herhangi biri... Bilmem size hangisi denk gelir. O artık sizin şansınıza kalmış.(Anne ,baba gelirse kesin silki tuttunuz) Ama unutmayın hepsininde yapacakları şeyler aynısıdır. Sizi sürekli hayalinizden uzaklaştıracaklar, farklı saçma sapan işlere yönlendirecekler...

    Aman dikkat beyler!!! Bu hayat sizin , vermeyin ipleri başkalarına. Eğer feleğiniz'in ipini bir kaybederseniz, kim tuttu'ya gidersiniz mazallah... "Muhabbet kuşu değil , Kartal olsun Kartal."

    Birde şu sizin yüzünüze gülüp , arkanızdan "gebersin ... çocuğu " diyen insanlardan bahsetmek isterim ; Bu ipnetor varlıklar , sanki dünyaya sizi yok etmek için gelmişlerdir ve işleri güçleri yok , varsa yoksa sizsiniz mınakoyum. Dikkat edin bu itlere , yanınızda gördünüz mü bir şekilde uzaklaştırın ve adeta bir köpek gibi dalaşıp bu itleri bölgenizden uzaklaştırın. Yoksa ilerde ki hayatınıza mal olabilirler... Bana olduğu gibi.

    Ben uzaklaştıramadım beyler... Hayatımın ve hayallerimin mınakoydular. Ve en kötüsü bu molla kasım benim anneme ve babama bürünmüştü. Hayallerimi ve sevdiğim kızı vicdan ve merhamet ellerimden aldılar . O yüzden diyorum ki 3deliklidamacana kardeşime . "gibtir et , neyi istiyorsan ve neyi yaparken zevk alıyorsan onu seç. Kimseye sorma. Zaten ileride seni istemediğin şeylere bir sürü insan birlik olup , o tenha kuytuya iteleyecekler. "

    ...
    ···
    1. 1.
      0
      Çok teşekkürler kardeşim sayende annem ve babamlarin dediği illeri yazcaktim şimdi kendi incelemelerimdeki illeri yazcam çok sağol adamsın
      ···
   tümünü göster