/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Kıyaslıyonuz ki? (Lafım sadece kıyaslayanlara, diğerleri atlamasın hemen)

    Edit: Hiçbir siyasi partiye oy vermiyorum ama bunları söylemek zorundayım;

    Edit2: Anlatım bozukluğu olabilir kusura bakmayın.

    Atatürk gelmiş geçmiş en iyi liderdir dexerse sadece şuanın en iyi lideridir. Şimdi bana çomar diyeniniz olacaktır elbet ama devdıbını okuyun.
    Atatürk, dediğim gibi gelmiş geçmiş en iyi liderdir. Bunu bütün dünya biliyo ve ses çıkarmıyo. Onun kurduğu ve günümüzde de varolan CHP'yi ele alalım. Atatürkçüyüz diye geçiniyolar ama iktidarı onlara versen tamamen çıkarları için yönetirler ülkeyi. Tabii ki herkes çıkar amaçlı yönetir ama bunlardan ülkeyide düşünen tek siyasi parti Akp'dir. O yüzden her Atatürkçü CHP'yi savunmamalı.

    Devam edelim..

    Bir de Atatürkçü olup, Atatürk'ü dexerke kıyaslayanlar var. Abi biraz mantıklı olun. Gelmiş geçmiş en iyi lider mi daha iyidir yoksa sadece şimdiki zamanınki mi ?
    Tabii ki gelmiş geçmiş olan adı üstünde. Tamam sevebilirsiniz, kendinizi onun torunları olarakta görebilirsiniz (aşırı sevmekten dolayı yanlış anlamayın). Ama aynı kategoride olmayan şeyleri kıyaslıyosunuz birbiriyle. Zaten gerçekten Atatürkçüyseniz böyle bi kıyaslama yapmazsınız. Yani Maradona mı yoksa C. Ronaldo mu gibi bişe oluyo bu sizin yaptığınız.

    Edit3: Biraz anlatım bozukluğu oldu ama anladınız siz.
    ···
   tümünü göster