/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -3
    Beyler şu son zamanlarda yayılan yok Facebook konuşmamızı çalacak yok Face fotomuzu çalacak muhabbetine kanmayın. Facebook sizi bizi ne yapsın mk çalıp ne etcek işin aslını öğrenmek için bizzat kendim kullanıcı sözleşmesini okudum ve sizler için önemli maddeleri atıyorum kopyala yapıştır ile atıyorum.

    WhatsApp artık Facebook şirketler ailesinin bir üyesi. Gizlilik Politikamız, servislerimizi ve önerilerimizi geliştirmek için birlikte nasıl çalıştığımızı anlatıyor. Örneğin; istenmeyen mesajlarla (spam) uygulamalar arası mücadele etmek, ürün önerileri yapmak, Facebook'taki reklam ve ilgili teklifleri göstermek gibi. WhatsApp'ta paylaştığınız hiçbir şey, mesajlarınız, fotoğraflarınız ve hesap bilginiz dahil olmak üzere*** Facebook'ta veya herhangi bir diğer uygulamamızda başkalarının görmesi için paylaşılmayacaktır.*** Ayrıca, bu diğer uygulamalarda yayınladığınız hiçbir bilgi de başkalarının görmesi için WhatsApp'ta paylaşılmayacaktır. Mesajlarınız size aittir ve biz onları göremeyiz. Gizlilik, uçtan uca şifreleme ve güvenlik özelliklerini WhatsApp'ın bir parçası olarak geliştirdik. Mesajlarınız teslim edildikten sonra onları saklamıyoruz. Mesajlarınız uçtan uca şifrelendiğinde, bizim ve diğer üçüncü partilerin onları okuması mümkün değildir.

    3 Yıldız attığım aralığa dikkat beyler bu yeniliğin amacı fotoğrafınızı konuşmanızı çalmak değil bizim konuşmalarınızdaki kelimeleri anahtar olarak kullanıp kendi ağımızda bize uygun reklamlar sunmaktır.

    Ha ama ben yinede o tiki kaldırdım çünkü konuşmalarım hoş değik yarak kürek reklamlar çıkabilir o yüzden sizinde kaldırmanızda fayda var bence o kısmı doğru söylenmiş.

    Sizde sazanlara veba gibi yayıldınız dıbınakoyim diyerek bu sözleşmeyi yollarsanız iyi olur bilgilensin sazanlar.

    Bide şukuyu entry i çok görmeyin destan gibi sözleşmeyi sizler için okuyup işin aslını sözleşmeye dayanarak açıkladım. Hem daha çok kişi bilgilenmiş olur inanmayanlar için link atabilirim.
    ···
   tümünü göster