/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +6
    Biliyorsunuz ki Youtubetan ev geçindiricek kadar para alanlar var bunu duyan çoluk çocuk doldurdu youtube platformunu. Şimdi taktikleri vereyim sizlere ;

    1- Adobe Photoshop :
    Programı indirip şöyle eğitim videoları izleyip 2-3 günde profesyönel tasarımlar çıkarabilirsiniz bilmeniz şart.

    2- Camtasia Studio8 : kullanımı gayet rahat olan hertürlü video edit yapmanıza yarayan çok kaliteli bir program bilmeniz şart.
    3- Blander(Blender) : intro yapmanıza yarayan bir program internetten kalıplarını alıp 5 dakikada 3D introlar yapmanıza yarayan bir program bilmeniz şart değil ama introda fayda var.

    4- Kanal isimi : Youtube kanalınızın ismini havalı rahatca beyine kazınabilecek ve ne videosu çekiyorsanız onu anlatacak bir isim bulun.

    5- ekipmanlar : Bu işe telefon kulaklığı ile başlayabilirsiniz ama iyi ses kaydı herzaman sizin kalitenizi yansıtır ve izlenmeniz artar

    6- sabır : Bu en önemli kısım youtube platformundan para kazanmak istiyorsanız sabredeceksiniz. Sabrettikten sonra tutmama gibi ihtimaliniz yok çünkü velet kanalların bile abonesi botsuz 900 bin oluyor.

    7- : içerik, konsept : Eğlenceli olun videolarda kendinizi çekmenize gerek yok ama baygın baygın konuşmayın o işi yaparken zevk aldığınızı belli edin

    Gerçek isim soyismimi versem zaten beni facebooktan bazılarınız bilecektir bunların hepsi kesin çözümdür şunuda söyleyeyim videonuzu atınca eğer kendi kanalınızdan izlerseniz izlenmeniz yarıya düşer kendi videonuzu hesaptan çıkmadan izleyip yan hesaplardan şukulamayın videoyu sakın.

    Pampalar o kadar yazdım sizde şukuyu ekgib etmeyin
    ···
   tümünü göster