/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    -1
    sevgiliniz olmadan önce ve olduktan sonra olarak 2ye ayırıyorum konuyu.konumuz sosyal medya kullanımı.ilgi gelirse oldukça uzun bi başlık yazabilirim.

    sevgiliniz olmadan önce

    1)çokça sosyal medya hesabınız olsun.swarm twitter instagram snapchat facebook (devri geçti ama olsun messenger iş görüyor)şimdi diceksin ki ben berkecan mıyım? bunları kullanan herkes berkecan değil kardeşim.sosyal medya sayesinde yakın çevrende bulunan ama tanımadığın kızlara ulaşabilirsin.

    2)c2 kik kampüs vs. daha vardır aklıma bu kadarı geldi.böyle chat sitelerinde mutlaka hesabın olsun.aynı şehirde yaşadığın ama hiç birbirinizi görme imkanınız olmayan kızlara bu yöntemle erişebilirsin.

    sevgili olduktan sonra

    1)sevgilinizle mümkün oldukça az platformdan takipleşin.tüm platformlarda takipleşirseniz hayatınız zindan olur.normal bi kız arkadaşınızla bile buluşamaz hale gelirsiniz.o kim bu kim sorularından kaçmak için az öz iyidir.

    2)sevgiliniz var diye gevşemeyin.bu kadınlar basit canlılar değil.sürekli pratik sürekli pratik.anonim uygulamaları kullanmayı bırakmayın.

    3)eğer gözün cidden dışarıyı görmüyorsa onunla fotoğraflarınızı pp yapabilirsin.ama çokta mutlu değilsen kendi fotoğraflarını koy.bionda da sevgilinle alakalı birşeyler yazmamalısın tabiki(ilişkinin başladığı tarih ismi falan)

    aklıma bu kadar geldi.gelirse editlerim

    http://www.imgim.com/7406incin646980.jpg
    ···
   tümünü göster