1. 1.
    +46 -3
    inci: nam-ı diğer serkan inci sözlüğün sahibi ve reyizi cool adam olan bitene bile sadece çok önemli şeylerle gelen mod.

    kahvede cikan amli: Benim gözlemimle iyi ve yazarlara değer veren bir moderatör. (Aralarında mesajıma tek yanıt veren moddu)

    ferrarisini satan muallak: son bilgilere göre şu anda vatani görevini yapmakla meşgul olan moderatörümüz.

    40 yillik yogurtcu: en sessiz moderatördür hiçbirşeye karışmaz sakin takılır son entrysini nisan 2015 de girmiştir (düşün artık o kadar sessiz)

    orginal behlul: Sözlüğün reyizleri arasında sayılabilecek bir adam daha genellikle altinci gorevlendirmeleriyle ün salmıştır. Altincilere bakarsanız çoğunun olanbitenindeki ilk yazı behlul reyize aittir.

    sarhos amip: Özel mesajlarınızı okumak zevk veriyor gibi bir başlıkla gündeme gelmiştir. Kendisine bende bir husus dahilinde mesaj atmıştım ama ne yazıkki bana da cevap vermedi.

    okati:kendi sloganında verdiği gibi halkın moderatörüdür baya yazar gibidir modluğunu öne çıkarmaz ama ne yazıkkı bu modumuzda mesajlara cevap vermiyor

    namik: Profilini ilk gördüğümde ağzımın açık kaldığı bir yazardır 40500den fazla entrysi 84000den fazla incipuanı vardır modlar arasında entry bakımından en kudretlisidir.

    hayvangibiyim:Doktor olduğunu bildiğimiz bir moderatördür sık sık aworms isimli modla kavgaları ile gündeme gelmektedir. Dötüncü nesil bir moddur. Klagib mod özelliğini taşır ve pmlere cevap vermez.

    aworms:Sözlük uygulaması geliştiricisi güzel sesli bir modumuzdur fakat sürekli doktor beyle kavga halindedir. Bende bir geliştirici olarak kendisine uygulama ile ilgili geri dönüt ve önerilerimi vermeme rağmen bana bir cevap bile vermemiştir. ismi mod listesinde yoktur.

    teletabi: 7deliklitokmağa silik atmıştır en eskilerden birinci nesildir. bu yüzden ona bir kalp bırakıp geçiyorum.

    mal adam: profilini ilk günki gibi muhafaza etmiştir. resmini kapağını sloganını değiştirmekle uğraşmamıştır. eskilerden biridir.

    inci ya rakos:Entrylerde yazarlara cevap veren ama normalde pmlerde cevap vermeye uğraşmayan sevgili moderatörümüz. Sırf profil fotoğrafı yüzünden gözüme girmiştir.

    patientia: geldik patientia ya bu adam sözlüğün bel kemiği avukatıdır başınız belaya girerse sizi bu adam koruyucak o yüzden kendisiyle takışmamanız önerimdir.

    biyikli genc forvet: çok garip bir insandır 7809 başlığı olmasına rağmen sadece 66 entrysi vardır. Kendisi hakkında pek bilgiye ulaşamazsınız

    rasat:sessiz sakin modluk görevini yürüten bir insandır sadece 327 entrysi vardır ve henüz 1k incipuanlı bile değildir.

    cemil:son modumuzdur kendisi orginal behlul gibi altinci görevlendirmelri ile uğraşır. Birçok kez kendisine mesaj atmama rağmen beni takmamıştır.

    edit:trende dipten girmişiz ellerinize sağlık şukularsanız sevinirim o kadar uğraştık
    edit2:sevgili modlarımızı da bu başlık altına bekliyoruz onların da fikirlerini duymak hoşuma gider
    ···
   tümünü göster